Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž išiel vykonať bežnú potrebu: V záchodovej mise ho privítalo hotové monštrum na FOTO

(Zdroj: Facebook/James Hooper)

VIRGINIA BEACH - Obyvateľ mesta Virginia Beach na východnom pobreží Spojených štátov nemohol uveriť svojim očiam, keď doma našiel v záchodovej mise pytóna kráľovského.

"Myslel som si, že si zo mňa niekto vystrelil," zveril sa James Hooper v piatok miestnej televízii WKTR s nočnou morou každého, kto sa bojí plazov. Hada vytiahol von privolaný kamarát pomocou slučky vytvorenej na rybárskom prúte.

"Keď sa dostával von, bol väčší a väčší," popisoval Hooper. Podľa televízneho kanálu obaja priatelia následne zavolali úrad na ochranu zvierat. Tamojšia zamestnankyňa si tiež najskôr myslela, že ide o žart. "Toto je jedna z vecí, o ktorej si myslíte, že sa nemôže stať, ale teraz sa stala," povedala stanici Rebecca Franklinová. 

Nechutný DÔVOD, prečo by ste mali vždy pred spláchnutím dať dole dosku

Podľa jej slov vraj išlo o neškodný, domestikovaný druh, ktorý sa v okolí nevyskytuje. Predpoklad, že zviera utieklo svojmu chovateľovi, sa vzápätí potvrdil. Na mužovom facebookovom profile hada spoznali majitelia a ešte v ten istý deň si ho prišli na úrad vyzdvihnúť. Hooper hovorí, že doma teraz majú nové pravidlo pre užívanie toalety: "Ešte než si sadneš, pozri sa dole."

Viac o téme: ZáchodHadToaletaPytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu