Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Turistka relaxovala na pláži, takmer prišla o život: Privolaní hasiči zostali v šoku

(Zdroj: Instagram/insert4coins)

NEW JERSEY - Na dovolenku v Seaside Heights v New Jersey určite nezabudne postaršia Angličanka. Na miestnej pláži sa jej totiž prihodila kuriózna a najmä bolestivá nehoda, po ktorej sa zotavuje v nemocnici. Po prečítaní jej príbehu si možno premyslite, či a ako použijete slnečník na pláži.

Neuveriteľný príbeh 67-ročnej Margaret Reynoldsovej už stihol obletieť svet. Na pláži v letovisku Seaside Heights začal fúkať silný vietor, ktorý odfúkol jeden zo slnečníkov práve smerom k odpočívajúcej žene. Jeho kovová časť sa jej zapichla do nohy a vyšla von druhou stranou. Šokovaní návštevníci privolali hasičov, ktorí odstrihli pákovými nožnicami na kov tyč vytŕčajúcu z oboch strán nohy úbohej Britky. Následne bola prevezená do nemocnice, v ktorej leží doteraz. 

"Robím túto prácu už 34 rokov, ale s ničím podobným som sa ešte nestretol. Som v šoku a moji kolegovia tiež. Museli sme použiť nožnice na kov," uviedol šéf hasičov, ktorý zranenej turistke pomáhal. 

Hrôza na dovolenke v Turecku: Rodina si požičala vodné skútre, žena (31) takmer zomrela

Podľa informácií meteorológov v deň incidentu fúkal v tejto oblasti vietor rýchlosťou 45km/h. Očití svedkovia tvrdia, že slnečníky sa v dôsledku toho uvoľnili a začali poletovať nad plážou. "Akýkoľvek dáždnik alebo slnečník je v silnom vetre nebezpečný. Ľudia by mali dbať na to, ako ho upevnia," upozornil šéf hasičov.

Viac o téme: NehodaDovolenkaSlnečníkPláž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu