Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Na pláž vyplavilo smradľavú chlpatú príšeru: Miestni sa modlia, príde katastrofa!

Chlpaté čudo strašne zapácha a treba ho okamžite zakopať Zobraziť galériu (2)
Chlpaté čudo strašne zapácha a treba ho okamžite zakopať (Zdroj: Youtube/EEC MEDIA)

ORIENTAL MINDORO - Neprívetivo vyzerajúci obrovský chumáč vyplavilo more na pobrežie ostrova Mindoro. Zatiaľ čo si s ním mladí robia selfie, miestni seniori bedákajú, že ide o zlé znamenie a modlia sa. Chaotickú atmosféru už riešia zamestnanci úradu pre rybolov, ktorí sa chcú nálezu čo najskôr zbaviť, pretože v tomto prípade skutočne platí, že ryba smrdí od hlavy, a to poriadne.

Po tom, ako sa na pobreží filipínskej provincie Oriental Minrodo objavila chlpatá príšera, zbehli sa zvedavci z celého okolia a špekulujú, o čo vlastne ide. Mladí majú z toho senzáciu a fotkami s obrovským čudom zásobujú sociálne siete. Zástupcovia staršej generácie zasa spriadajú legendy o zlom znamení, ktoré signalizuje príchod živelnej katastrofy. "Určite je to znamenie, že bude zemetrasenie. Vždy, keď sa z útrob mora dostane na povrch niečo takéto, neveští to nič dobré," tvrdí jedna z ostrovaniek. "Pochádza to z inej planéty," ohlasujú sa ďalší. 

VIDEO Na pláž vyplavilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/EEC MEDIA)

Zhruba šesť metrov dlhý chumáč príšerne zapácha a je potrebné rýchlo sa ho zbaviť. Podľa šéfa úradu pre miestny rybolov Voxa Krusada ide o uhynutú veľrybu vo vysokom štádiu rozkladu. "Zatiaľ nevieme, o aký druh ide, ale už sme odobrali vzorky," uviedol.

VIDEO Na pláž vyplavilo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/EEC MEDIA)

Pripomína, že smradľavú masu treba okamžite zakopať. "Aj ja som odoberal vzorku, stále mám toho zápachu plný nos, nepomohol mi ani kúpeľ," dodal Krusada s tým, že podobný nález objavili vo februári na ostrove Dinagat. Testy vtedy potvrdili, že išlo o kosatku alebo lamantína.

Viac o téme: FilipínyZáhadaMonštrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu