Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tínedžerka (19) zaplatila jasnovidke, aby jej vyveštila budúcnosť: Z jej PREDPOVEDE sa smeje doteraz

Niamh naletela podvodníkovi Zobraziť galériu (2)
Niamh naletela podvodníkovi (Zdroj: Facebook)

GLASGOW - Priateľ devätnásťročnej Škótky, ktorá zaplatila desať libier za vyveštenie budúcnosti, zverejnil konverzáciu medzi ňou a údajným médiom. Týmto spôsobom varuje ostatných, aby sa nedali nachytať na podobné ponuky a nemuseli sa potom s klamármi doťahovať o svoje peniaze.

Niamh Garganová neodolala zvedavosti a cez Facebook si zaplatila za služby média Brodie McDougallovej. Po zaslaní 10 libier (11,4 eura) netrpezlivo čakala na predpovede svojej budúcnosti. Namiesto nej však dostávala lichotivé komentáre na svoj zovňajšok. "Máš krásne vlasy, prirodzené opálenie a pôsobíš veľmi sviežo," takto okomentovala samozvaná jasnovidka fotografiu svojej klientky. Tej sa to nepozdávalo, a tak sa spýtala, či jej nevie povedať niečo konkrétnejšie. "Miluješ banány a čokoládové mliečne kokteily a pravidelne si bieliš zuby," zaznelo ďalej.

Tínedžerka (19) zaplatila jasnovidke,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Dievčina márne hľadala súvislosť medzi svojím jedálničkom, dentálnou hygienou a tým, čo ju čaká v budúcnosti, a dovtípila sa, že nič rozumné sa zrejme nedozvie. Požiadala preto Brodie o vrátenie peňazí. Tá len odvetila, že je nudná. Vtedy Garganová pochopila, že naletela podvodníčke a žiadala vrátenie peňazí. Veštkyňa rýchlo zareagovala a začala žene tvrdiť, že je tehotná. A to bol posledný klinec do jeho rakvy, pretože Niamh deti mať nemôže. So svojou skúsenosťou sa zdôverila priateľovi Matthewovi, ktorý následne všetky príspevky veštkyne tvítoval, aby nielen zabavil ostatných užívateľov, ale ich aj upozornil na podvodníčku.

"Nechápem, ako som mohla niekomu poslať peniaze," krúti hlavou nad vlastnou naivitou dievčina. "Keď som už na ňu tlačila a chcela naspäť svoje peniaze, povedala mi, že ju oberám o energiu, som nudná  a ona nemôže pracovať." Po dlhodobom nátlaku sa Škótka k svojim desiatim librám nakoniec dopracovala. Jej konverzácie teraz zabávajú užívateľov sociálnej siete a ona dúfa, že táto skúsenosť sa stane pre ostatných dostatočným varovaním. 

Viac o téme: JasnovidecVeštbaPodvodník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu