Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajomstvo odhalené: Takto sa pupkatý mladík za rekordne krátky čas zmenil na sexidol

Muž sa za tri mesiace premenil svoje telo na nepoznanie
Muž sa za tri mesiace premenil svoje telo na nepoznanie (Zdroj: FB/Hunter Hobbs)

NORMAN - Mladý youtuber dokázal svoje telo premeniť nepoznanie. Zo dňa na deň začal intenzívne cvičiť, prísne sa stravovať a výsledok na seba nenechal dlho čakať, a to doslova. Za tri mesiace sa mu podarilo niečo neuveriteľné. Pupok sa premenil na tehličky, čo zdokumentoval aj na krátkom časozbernom videu, ktoré sa okamžite stalo hitom internetu.

Američan Hunter Hobbs (24) dokázal za tri mesiace schudnúť až 19 kíl. Priznal, že hlavnou príčinou jeho nadbytočných kíl bol nezdravý životný štýl, s ktorým sa rozhodol raz a navždy skoncovať. Hunter svoj obrovský úspech pripisuje predovšetkým vytrvalosti, ktorá ho motivovala.

V prvý deň svojej výzvy vážil 91 kilogramov a ako sám priznal, najviac na sebavedomí mu uberalo jeho brucho. Jeho plán bol celkom jednoduchý. Začal cvičiť a držať prísnu diétu, ktorá pozostávala z "nudnej" stravy.

Jeho časozberné VIDEO obletelo celý svet.

Hunter Hobbs a jeho premena

Posilňovňu navštevoval 5 až 6-krát týždenne, pričom každý tréning končil 20-minútovým kardiom. Svoju stravu označil za nudnú, pretože sa skladala len z vajíčok, kuracieho mäsa, ovsených vločiek, šalátu a sladkých zemiakov. Pre jeho telo a organizmus to bol poriadny šok.

Hunter má sedavé zamestnanie v kancelárii a šport mu veľa nehovoril. No v priebehu troch mesiacov dokázal niečo neuveriteľné. Ak by sa každý deň počas svojej premeny neodfotil, ťažko by mu teraz niekto uveril, že to dokázal len za tri mesiace.

Viac o téme: ChudnutieDiétaCvičeniePremenaHunter Hobbs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu