Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Srdcervúce VIDEO psích očiek: Fenka sa nevedela pohnúť od svojich šteniat, dojala celý svet

Video, ako hľadí fenka Kuma na svoje šteniatka cez sklo inkubátora, dojalo celý svet. Zobraziť galériu (2)
Video, ako hľadí fenka Kuma na svoje šteniatka cez sklo inkubátora, dojalo celý svet. (Zdroj: YouTube/Viral Press, Twitter/The Bluemax)

BANGKOK - Nad láskyplným pohľadom fenky Kumy sa rozplýva celý svet. Zábery, ako hľadí na svoje dve predčasne narodené šteniatka cez sklo inkubátora, chytia za srdce aj vás. Obdiv si získal aj pes Sour Pork, ktorý je hrdým otcom šteniat a trpezlivo sedel po boku svojej družky.

Štvorročná fenka Kuma dojala takmer celý svet. Svoje dve šteňatá priviedla na svet predčasne. Keďže boli ešte slabé, na veterinárnej klinike ich umiestnili do inkubátora. No Kuma sa o svoje šteňatá tak bála, že od nich nedokázala odtrhnúť oči. Preto jej pracovníčka kliniky k inkubátoru priniesla stupienok, aby na ne mala lepší výhľad. Oporou jej zostal aj pes Sour Pork, ktorý po celý čas dohliadal na svoju fenku. 

VIDEO: Srdcervúce zábery obleteli celý  svet.

Kamarátka blahoželala žene k narodeniu dieťatka: Tú mohlo poraziť, keď si prečítala komentár

Majiteľ psíkov agentúre AP povedal, že z nich majú doma obrovskú radosť a šteňatá sa rýchlo zotavili. „Sú takí roztomilí. Sme veľmi radi, že ich už máme doma. Kuma ich pozorovala ako zdravotná sestra. Neustále ich kontrolovala,“ zasmial sa.

Video, ako hľadí fenka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press, Twitter/The Bluemax)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu