Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Paul (21) si zašiel v noci na verejné toalety: Skončilo to nočnou morou, hodiny strachu

(Zdroj: thinkstock.com)

KENT - Paul Wilson (21) sa minulý týždeň v noci bicykloval pozdĺž pláže v meste Folkestone v anglickom grófstve Kent, keď mu zrazu veľmi vhod prišli verejné toalety. Po použití zariadenia však zostal šokovaný. Snažil sa dostať von, ale vchodové dvere boli zamknuté, a tak musel nedobrovoľne stráviť niekoľko dlhých hodín v stave totálneho zúfalstva, pretože sa mu vybila aj baterka na mobilnom telefóne.

Príbeh ako zo známeho filmu: VIDEO Muž nemôže nikam odísť, už päť týždňov trčí na letisku

"Bol som vystrašený, začal som naozaj panikáriť a kopať do dverí," uviedol nešťastník pre MailOnline. Potom, čo ho ráno konečne z toaliet vyslobodili, zavolal kompetentným. "Dáma na radnici tomu nemohla uveriť. Naozaj sa za to ospravedlňovala," dodal mladík.

Hovorca mesta Folkestone uviedol, že záchody by mali byť uzatvorené od desiatej hodiny večer, ale 5. apríla k tomu došlo až o pol druhej ráno, teda približne v tom čase, kedy do nich vstúpil Paul Wilson.

Podľa neho má na starosti uzamykanie toaliet bezpečnostná firma Right Guard Security, ktorá však niekedy zjavne nestíha dodržiavať otváracie hodiny. "Postup pred uzamknutím toalety je otvorenie a kontrola všetkých kabínok. To sa v tomto prípade evidentne nestalo," vysvetlil hovorca.

Tony Smith z Right Guard Security sa Paulovi Wilsonovi za akékoľvek utrpenie, či úzkosť, ktoré mohli byť spôsobené počas incidentu, ospravedlnil a dodal, že už prehodnotili svoje interné pracovné postupy.

Viac o téme: WcZáchodVerejné toalety
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu