Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Na benzínku prišiel nahý muž a žiadal ľudí o pomoc: S TÝMTO by ste ho poslali do...

(Zdroj: YouTube)

BUENOS AIRES - Nahý muž bol natočený, ako sa prechádza po čerpacej stanici v argentínskom Buenos Aires a žiada ľudí o pomoc. Jeho problém však nebol vôbec štandardný, rovnako ako jeho nahota. V zadných partiách mu totiž uviazla sexuálna hračka, ktorú si nedokázal sám vybrať a zjavne mu začala spôsobovať značné bolesti.

VIDEO Hanba na letisku ako hrom: Keď mladík zbadal, čo vytiahli z jeho batožiny, mal dosť

Incident sa podľa miestnych médií odohral v štvrti Saavedra v hlavnom meste Argentíny. Zábery ukazujú úplne holého muža, ako sa pred posádkou odstaveného policajného auta prechádza hore-dole po benzínke, kričí a udiera sa po nohách na dôkaz zjavného nepohodlia.

Jeden z policajtov sa snaží s nešťastníkom hovoriť, ale ten len odíde ďalej a kričí: "Zavolajte lekára!". Nakoniec na miesto dorazí privolaná sanitka a pravdepodobne obeť po prevoze do nemocnice nakoniec vyslobodí z múk.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Nie je známe, ako sexuálna hračka skončila v mužovom konečníku, no správy médií naznačujú, že napokon mal tento bizarný prípad dobrý koniec. Ktohovie len, ako sa muž teraz vyrovná s toľkou pozornosťou, ak ho niekto z jeho z okolia na záberoch spoznal.

Viac o téme: Čerpacia stanicaSexuálna hračkaKonečník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu