Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Hanba na letisku ako hrom: Keď mladík zbadal, čo vytiahli z jeho batožiny, mal dosť

Hups, toto tam byť nemalo! Zobraziť galériu (2)
Hups, toto tam byť nemalo! (Zdroj: FB/Ted Andressen)

NEW ORLEANS - Zvyčajne to býva tak, že si skôr deti strieľajú zo svojich rodičov, ale zdá sa, že aj niektorí dospelí v staršom veku radi pripravia svojim potomkom ťažké chvíle. Jedným z takých je aj Ted Andressen z New Orleans v americkom štáte Louisiana, ktorý nenápadne podstrčil svojmu synovi do batožiny 30-centimetrovú sexhračku v balení aj spolu s lubrikantom. Mladík mal na letisku čo robiť, aby sa neprepadol od hanby, keď pracovníčka bezpečnostnej služby priesvitný obal z jeho vaku vybrala.

Nevesta si objednala svadobný veniec: FOTO pikantnej pohromy, ktorú jej poslali

Ted Andressen zverejnil zahanbujúce zábery na svojom účte na Facebooku a dodal, že podstrčiť synovi do batožiny lubrikačný gél a 30 cm dildo bolo na nezaplatenie. Záznam už videli milióny ľudí a podľa množstva zdieľaní to vyzerá, že sa im veľmi páči.

VIDEO Hanba na letisku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Ted Andressen)

Otec natočil svojho syna, ktorý nebol menovaný, ako stojí pri zamestnankyni, ktorá sa mu hrabe v batožine. Pokým mladík je celý zarazený, keď žena zrazu vytiahne priehľadné vrecko a v ňom je vidno sexuálnu hračku, jeho rodič vybuchne do smiechu. Mladík sa od hanby pokúša skryť si tvár.

Jeden z mužov, ktorí prišli na letisko s otcom a synom, potom mladíka zo súcitu objíme. Našťastie aj pracovníčka letiska berie tento žart s humorom a usmieva sa. Bolo jej jasné, že syn vôbec netušil, čo má v taške.

Červenajúci sa mladík sa potom otočí ku kamere a zabávajúcej sa skupinke odkáže, čo si nej myslí: "Somári". Zamestnankyni sa ešte ospravedlní za to, že mrhali jej časom.

Viac o téme: LetiskoSynBatožinaVtipSexuálna hračkaTed Andressen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu