Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena totálne pokazila svadbu na pláži: Okamih na FOTO, ktorý vyvolal salvu smiechu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/Shit Adelaide)

ADELAIDE - Obľúbená pláž Port Willunga na juhu Austrálie nie je lákadlom iba pre turistov zbožňujúcich opaľovanie, ale aj snúbencov, ktorí si na tomto romantickom mieste zvyknú povedať svoje áno. Ako sa dajú skĺbiť tieto dve skupiny dokopy, napovedá vtipná fotografia, ktorá bola zverejnená na sociálnej sieti.

Smrtiaca atrakcia: VIDEO Ursula (†47) zahynula počas dovolenky pred očami divákov

Istému dievčaťu z Adelaide sa podarilo zachytiť naozaj bizarný moment. Zatiaľ čo na pláži postávala skupinka svadobčanov a mal sa tu odohrať najvýznamnejší deň páru, ktorý chcel spečatiť manželský sľub, hneď za ich chrbtami ležala na piesku rozvalená polonahá žena.

Podľa autorky snímky, ktorá sa dostala na instagramovú stránku s názvom Shit Adelaide, žena vyzerala, že spí a pravdepodobne vôbec netušila, čo sa okolo nej deje. Svadobčania asi nemali to srdce ženu budiť a radšej ju ignorovali. "Bolo to len meter od nich a vyzeralo to dosť smiešne," uviedla dievčina pre Daily Mail Australia.

Žena totálne pokazila svadbu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Shit Adelaide)

Internetoví užívatelia si na nezvyčajnom výjave naozaj zgustli. "Haha, dúfam, že na našej svadbe toto nebude nikto robiť," uviedol jeden z nich. "Myslel som si, že je to mŕtve telo, čo by bolo predsa len trochu horšie," prejavil čierny zmysel pre humor iný.

Identita ženy však nebola odhalená a či došlo k nejakej interakcii medzi ňou a svadobčanmi, zostáva zahalené rúškom tajomstva.

Viac o téme: SvadbaOpaľovaniePlážAdelaide
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu