Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Tínedžerka (19) ponúkala v hoteli sex zadarmo: Vyvolala totálne šialenstvo, nechcený koniec

Najprv chcela sex, potom utiekla Zobraziť galériu (4)
Najprv chcela sex, potom utiekla

SANYA - Či to bolo myslené vážne, alebo len ako vtip, asi až tak podstatné nie je. Dôležité je, že dievčina svojím statusom vyvolala doslova ošiaľ, keď k sebe do hotelovej izby na juhovýchode Číny pozvala všetkých, ktorí sa s ňou chcú pomilovať.

Devätnásťročná bloggerka rozhodne vie, ako upútať pozornosť opačného pohlavia. Minulý týždeň na miestnej sociálnej sieti Sina Weibo, kde vystupuje pod prezývkou Qianjin Yeye, napísala: "Príďte ku mne... Na sex... Zadarmo... Izba číslo 6316," pričom uviedla aj presnú adresu, kde sa hotel, v ktorom je ubytovaná, nachádza. Išlo konkrétne o Hilton v meste Sanya v provincii Hainan. 

FOTO Tínedžerka (19) ponúkala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tínedžerka oblečená v čiernych bikinách týmito slovami spustila hotové šialenstvo. Krátko po tom, ako zverejnila svoju ponuku, sa do hotela začali hrnúť húfy neznámych mužov, ktorí si s ňou chceli užiť. Aj spolu s tými, ktorí volali na recepciu a pýtali sa na mladú nymfomanku, ich bolo až približne tritisíc. 

FOTO Tínedžerka (19) ponúkala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Do hotela neskôr dorazila aj polícia, aby Yeyeovú zatkla. Tá sa ale medzičasom, len dve hodiny po zverejnení svojho inzerátu ponúkajúceho sex zadarmo, stihla z hotela odhlásiť. Muži zákona ju nakoniec našli na druhý deň na Medzinárodnom letisku Sanya Phoenix a následne obvinili z prostitúcie a narušenia chodu hotela Hilton.

FOTO Tínedžerka (19) ponúkala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dievčina tvrdí, že všetko to bol len vtip a že netušila, aký ošiaľ ním spôsobí. Bol jej udelený trest vo výške pätnástich dní nepodmienečne a zároveň udelená peňažná pokuta vo výške v prepočte 64 eur. Jej kontá na sociálnych sieťach boli nateraz pozastavené. 

Viac o téme: HotelSexČínaInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu