Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matke po pôrode umrelo bábätko: Po siedmich rokoch zistila šokujúcu vec, vďaka exekútorovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

VOLGOGRAD - Rodičom z Ruska pred siedmimi rokmi krátko po narodení v nemocnici umrelo dieťa. S jeho tragickou smrťou sa vyrovnávali dodnes. Prednedávnom však žena zistila, že jej bankový účet bol zo dňa na deň zablokovaný. V banke jej oznámili, že má na krku exekúciu za nevyplatenie starostlivosti o svoje dieťa, ktoré je umiestnené v sirotinci. Žena omdlela.

Manželia sa po siedmich rokoch dozvedeli, že ich dieťa, ktoré umrelo týždeň po pôrode, je vlastne nažive. Keď sa v roku 2011 narodilo, lekári im oznámili, že žiaľ neprežije. Obaja teda podpísali zrieknutie sa starostlivosti o svoje dieťa. Po týždni sa vrátili do nemocnice a lekár im oznámil smutnú správu, že dieťatko neprežilo.

Od tragickej smrti bábätka uplynulo sedem rokov. Jedného dňa, keď nebol ani jeden z rodičov doma, na dvere klopal exekútor. Súdny exekútor z dôvodu ich neprítomnosti zablokoval bankový účet matky. Tá nevedela, o čo ide, a na ďalší deň sa obrátila na ruské úrady. Pri jej osobnej návšteve jej bolo oznámené, že jej prístup k bankovému účtu jej bol pozastavený, pretože sirotinec od nej vymáha 3 000 libier (cca 3 400 eur) za nevyplatenie starostlivosti o dieťa. Keď jej predložili dokumenty zo sirotinca, žena namieste omdlela.

Mamička nechala svoje deti bez dozoru a išla sa osprchovať: Keď vyšla von, skoro sa pozvracala 

Na súdnom konaní obhajca matky argumentoval tým, že ani jeden z rodičov nevedel o tom, že ich dieťa žije. Vzhľadom k tomuto zisteniu obaja rodičia podali žiadosť na opätovné pridelenie rodičovských práv. Súd ich žiadosť schválil a v novembri roku 2017 im bolo ich 7-ročné dieťa zverené do rodičovskej starostlivosti. Zahraničné médiá informovali, že dosiaľ nie je známe, či sa rodičia plánujú súdiť aj s nemocnicou.

Viac o téme: RuskoNemocnicaRodičiaSirotinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu