Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Horor na autobusovej stanici: Mladá žena zakopla o batožinu, drastický výjav na FOTO

Plot museli rozrezať Zobraziť galériu (2)
Plot museli rozrezať (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Mladá žena zomrela po tom, čo jej krk uviazol v plote, keď sa potkla o svoju batožinu a spadla. Jej tvár začala fialovieť a zadusila sa zachytená medzi dvoma kovovými tyčami, ktoré boli veľmi blízko pri sebe. Otrasný incident, ktorý sa odohral v strednej Číne, spôsobil na internete veľký rozruch. Mnoho užívateľov sa sťažovalo, že po viacerých podobných nehodách stále nedošlo k žiadnej náprave.

Tragédia na letisku: VIDEO Tomuto nikto neveril, z boeingu vypadli dvaja ľudia a zomreli

Podľa Chutian Metropolitan Daily mladá žena zavadila o batožinu, keď vystupovala z autobusu v meste Huangpu v provincii Hubei.

Na zverejnených fotografiách z miesta nešťastia, ktoré sa odohralo 27. februára, vidno dvadsiatničku v bielej bunde, čiernej čiapke a čiernych okuliaroch s krkom zakliesneným v plote v tvare písmena U za autobusovou zastávkou.

Tamojšia polícia a záchranári sa objavili po 16 minútach, no už len konštatovali ženinu smrť. Záchranári mohli odviezť telo, až keď policajti rozrezali časť plotu.

Fotografia nie je vhodná pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Horor na autobusovej stanici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ide o štandardný plot, ktorý sa bežne používa po celej Číne. Je asi meter vysoký, no priestor medzi jednotlivými tyčami predstavuje približne iba šírku dlane.

Internetoví užívatelia tvrdia, že k takýmto nehodám dochádza často a obviňujú vládu, že nezmenila dizajn plotu.

V marci roku 2016 prišla o život tehotná žena, keď sa jej rovnako do plotu zachytil krk. V plote v Pekingu v roku 2015 zase uviazol a zomrel dôchodca.

Lekári novinárom povedali, že pád môže poškodiť krčné cievy, ktoré dodávajú krv do mozgu. Človek môže v takom prípade zomrieť už po piatich minútach.

Viac o téme: NehodaPlotSmrťúraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu