Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Mamička zašla so synom do detského kútika: Nevinná zábava sa strhla na boj o život!

V bazéne s guľôčkami sa
V bazéne s guľôčkami sa "topili" tri deti a dospelá žena (Zdroj: YouTube/Mr. viral)

SINGAPUR - Nevinná zábava sa v jednej sekunde premenila na boj o holý život. Mladá mamička sa so svojím synom hrala v bazéne plnom guličiek. Radosť však vystriedala panika, keď sa obaja spolu s ďalšími dvoma deťmi začali v hlbokom bazéne "topiť". Dramatické video z detského kútika v nákupnom centre šokovalo ľudí po celom svete.

Vivien Lowová, známa blogerka, ktorá píše rodičovský blog, sa rozhodla svojmu štvorročnému synčekovi a manželovi spestriť víkendový program. V sobotu 3. februára sa vybrali do miestneho nákupného centra, ktoré je známe veľkým novootvoreným detským kútikom.

Vivien, ktorá meria meter sedemdesiatdva spolu so synom vošla do obrovského bazénu, v ktorom sa nachádzalo takmer 40-tisíc plastových guľôčok. Blogerka však stratila rovnováhu a nešťastne sa zaborila. Na svoj blog na sociálnej sieti napísala, že nemohla pod sebou nájsť žiadne dno a nevedela sa ani postaviť na vlastné nohy. V panike medzi tisíckami guľôčok začala hľadať svojho syna. Všimla si aj ďalšie dve deti, ktoré sa bezmocne snažili dostať z bazéna von.

Piataci dostali úlohu z matematiky: Ich rodičia boli v koncoch, toto myslia učitelia vážne?

„Snažila som sa nájsť nejakú sieť, ktorej by som sa mohla chytiť, ale žiadna tam nebola,“ opísala svoj desivý zážitok blogerka. „Môj syn tiež uviazol,“ dodala Vivien, ktorá v panickom strachu začala mávať a volať o pomoc. Spočiatku na jej krik nikto nereagoval. To, že niečo nie je v poriadku, zaregistroval oneskorený personál a jej manžel John, ktorý ich natáčal na video. „Nakoniec som schmatla niečiu ruku a postavila som sa,“ uviedla Vievien, ktorá vzápätí vytiahla svojho syna a za pomoci personálu aj ďalšie dve uplakané a traumatizované deti.

Spoločnosť Airzone, ktorá detský kútik v obchodnom centre prevádzkuje, informovala, že preverí hĺbku a počet guľôčok v bazéne. Spoločnosť tiež ozrejmila, že dohliadne na preškolenie svojho personálu, aby rýchlejšie reagoval na podnety.

Viac o téme: MatkaDieťaSingapur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu