Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Frustrovaný muž nechal manželke ODKAZ na zrkadle: Tvoje hygienické návyky v kúpeľni sú príšerné!

Odkaz určite dotyčnú pani nepotešil Zobraziť galériu (2)
Odkaz určite dotyčnú pani nepotešil (Zdroj: thinkstock.com)

BRISBANE - Zahanbujúci, trochu pritvrdý, ale zároveň vtipný odkaz si v kúpeľni našla žena menom Rosie. Jeho autorom bol jej manžel a dosť podrobne v ňom opísal základné hygienické návyky, ktoré od svojej manželky očakáva. Pri jeho čítaní je ťažké uveriť, že s ňou dokázal žiť dlhých osem rokov a napriek jej vlažnému postoju voči hygiene a poriadku ju stále miluje.

Odkaz plný zásad o dodržiavaní pravidiel hygieny a udržania poriadku v kúpeľni si jedného pekného dňa našla Austrálčanka Rosie, keď sa ráno pozrela do zrkadla. Podľa rozsiahleho listu s názvom "RE: Kúpeľňa" možno usúdiť, že mužovi došla trpezlivosť.

Po osemročnom spolužití so svojou manželkou dospel k záveru, že ona sama nikdy nepochopí, čo sú to základné hygienické návyky a je čas všetko povedať na rovinu. Pohár jeho trpezlivosti musí byť poriadne veľký, keďže v závere nezabudol partnerke pripomenúť, že ju stále miluje a verí, že všetko pochopí a ich kúpeľňa už nikdy nebude po jej použití vyzerať ako chliev.  

"Máš štyri zásuvky na všetky tie tvoje magické fľaštičky, rúže a kefy, ja mám iba jednu," sťažuje sa na nespravodlivé prerozdelenie miesta v kúpeľni muž. Z odkazu je ďalej jasné, že mu nechýba zmysel pre recesiu. Nutnosť dodržiavať všetky inštrukcie totiž nielen sucho vymenoval v texte členenom do kapitol, ale ich aj zdôvodnil, aby jeho partnerka konečne pochopila, že ich dodržiavanie je naozaj nutné a obom spríjemní život.

Jasne vysvetlil, prečo treba zatvárať zubnú pastu a upozornil ju, že vlasy nemusia zakaždým zostať na umývadle a dlážke, pretože on ich nepotrebuje na ďalšie použitie. Rosie pripomenul aj to, ako vešať použité uteráky. "Patria na háčiky na stene, nie na dlážku. Oxfordský slovník definuje háčik ako zariadenie, ktoré vytŕča zo steny, aby si naň mohli ľudia niečo zavesiť." Tiež jej poradil, kde sa dá uložiť holiaci strojček, aby v kúpeľni nezavadzal.

Frustrovaný muž nechal manželke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

V posledných dvoch odsekoch svojej drahej manželke vysvetlil, že do odpadového koša sa veci iba nehádžu, ale je potrebné ho aspoň raz týždenne vyhodiť. "Žijeme spolu osem rokov. To je 416 týždňov. Za toto obdobie som odpadky z koša v kúpeľni vysypal 416 krát," pridal zopár štatistických údajov. Zvláštnu pozornosť venoval kapitole o splachovaní, v ktorej upozornil Rosie na nutnosť stlačiť splachovač po každom použití toalety. 

Chlapec (8) popísal stenu neviditeľným perom: Démonický ODKAZ vydesil jeho mamu na smrť

Z odkazu vzniklo zábavné čítanie. Celý list zároveň vyvoláva u čitateľov obdiv partnera, ktorý s takouto ženou dokázal žiť tak dlho a napriek jej príšerným návykom to ešte nezabalil a verí, že jeho partnerka všetko pochopí a zmení sa.  

Viac o téme: HygienaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu