Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

So Slovákom sa po šiestich rokoch rozišla frajerka: Po polroku zistil o nej pravdu, TOTO nečakal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Láska je nevyspytateľná. Svoje o tom vie aj tento mladý Slovák, ktorý na sociálnej sieti prosí ľudí o radu. Po šiestich rokoch ho opustila priateľka, a to úplne bezdôvodne. Tvrdí, že ich láska bola ako z filmu, no jedného dňa sa akokeby prepadla pod zem. Nešťastník medzičasom začal nový život s inou. No teraz zistil, prečo jeho expriateľka náhle zmizla. Jeho priznanie vás zarazí.

Prednedávnom sa v anonymnej skupine na Facebooku objavil dojemný príspevok od mladého Slováka. Muž sa zdôveril, že momentálne nie je schopný učiniť správne rozhodnutie a prosí ľudí o radu. Jeho príbeh sa začína opisom jeho vzťahu. „S priateľkou som bol šesť rokov, milovala ma tak, ako nikto na svete, dala by mi prvé a posledné a takisto aj ja jej,“ napísal na sociálnej sieti. Mužovi však pred pol rokom zlomilo srdce, keď sa s ním jeho milujúca partnerka rozišla. Priznáva, že v danú chvíľu nevedel, čo sa deje a prečo to spravila. Vybavoval si, kde mohol spraviť chybu a trápil sa. Dokonca ju aj opakovane kontaktoval, aby mu svoje rozhodnutie zdôvodnila. Žiadnej odpovede sa však nedočkal. Prišla až o pol roka neskôr, kedy mladík zistil zarážajúci fakt.

Zažili ste rozchod? Pozor na zdravie, netušíte, čo všetko vám hrozí 

„Teraz s odstupom času som sa dozvedel, že je vážne chorá, a to bol dôvod, prečo sa rozišla so mnou, nechcela ma trápiť,“ napísal šokovaný Slovák do svojho priznania. Muž si teraz spytuje svedomie, jeho bývalá priateľka ho milovala tak, že ho nechcela vidieť ako sa kvôli nej trýzni. Tvrdí, že jeho milovaná chcela, aby bol šťastný a nechcela, aby bol súčasťou jej trápenia. Zúfalý Slovák teraz na Facebooku prosí o rozumnú radu. Zároveň priznal, že medzičasom si našiel novú priateľku. "Bývalú priateľku stále ľúbim, ale teraz mám v tom chaos. Čo robiť?" prosí o pomoc v skupine Priznania žien.

So Slovákom sa po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Mladá Slovenka otvorene o plusoch a mínusoch svojho partnera: Dámy, čo vy na to?

Jeho dojemný príspevok komentovalo viacero užívateľov sociálnej siete. „Nechce, aby si videl ako sa trápi,“ napísal k anonymnému priznaniu muža, Jaroslav. Mužovo priznanie si vyžiadalo pozornosť a najčastejšie ho ľudia podporovali, aby počúval svoje srdce a bol svojej chorej priateľke oporou.

Viac o téme: LáskaRozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu