Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Rodina pustila späť do prírody zachránenú veveričku: Po pár sekundách nasledoval horor

Stala sa obeťou predátora Zobraziť galériu (2)
Stala sa obeťou predátora (Zdroj: Youtube/ViralHog)

COLLIERVILLE - Keď doniesol chlapec z amerického štátu Tennessee domov zranenú veveričku, ktorú náhodne našiel, jeho rodičia sa o ňu starali, až kým sa nezotavila. Napriek ich snahe sa však nepodarilo milučkému cicavcovi predĺžiť život na dlho. Jeho život totiž predčasne a šokujúco ukončil ich domáci miláčik.

Video s drsnou príchuťou poburuje najmä milovníkov prírody. Celý príbeh sa začal písať iba nedávno, keď Hoss doniesol domov zranenú vevericu. Rodina sa o ňu postarala a čakala, kým bude dostatočne silná na to, aby sa mohla vrátiť do voľnej prírody. Matka chcela zvečniť túto pamätnú chvíľku a rozlúčku s veveričkou nakrúcala na video. To ešte netušila, že sa dojímavý moment zmení na horor.

VIDEO Rodina pustila späť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ViralHog)

"Rozlúč sa s Hossom," prihovára sa chlapcova matka veveričke, ktorú drží v rukách jej manžel. Ten ju potom umiestni na strom a povzbudzuje k tomu, aby vybehla hore do koruny. Oplašené zvieratko naberá odvahu a drobnými nožičkami sa začne posúvať po kôre, keď vtom za ním vyskočí kocúr a uchmatne ho. V závere videa počuť už iba jačanie matky a pišťanie úbohej veveričky, ktorá nemala v mačkiných pazúroch šancu. "Vôbec sme nevedeli, že je Tom nablízku. Nevideli sme ho," okomentovala smutnú udalosť autorka videa. 

Viac o téme: MačkaVeveričkaMasaker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu