Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena si roky nemenila posteľnú bielizeň: Teraz je zamorená parazitmi na FOTO

Mihalnice plné roztočov Zobraziť galériu (2)
Mihalnice plné roztočov (Zdroj: profimedia.sk)

HUBEI - Do nemocnice v čínskej provincii Hubei prišla žena so svrbivými podráždenými očami. Lekári sa snažili zistiť, čo spustilo takýto silný zápal. Od začiatku mali totiž podozrenie, že za všetkým bude zanedbaná hygiena. Nemýlili sa.

Svrbivé, podráždené, slziace, zapálené oči, bolestivé očné viečka a riasy plné lepkavých chumáčov doviedli istú Číňanku až do nemocnice, kde jej lekári diagnostikovali blefaritídu (zápalové ochorenie viečok, pozn.red.). V ženiných riasach bolo totiž ukrytých až sto roztočov. 

Žena si roky nemenila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Doktor sa pacientky spýtal, ako často si mení posteľnú bielizeň. Dostal odpoveď, ktorá ho doslova uzemnila. Žena mu bez okolkov odpovedala, že to naposledy urobila pred piatimi rokmi. Drobní paraziti si tak nažívali v jej posteli už niekoľko rokov a postupne sa množili. 

Žena si roky nemenila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ktovie, ako dlho by si tam ešte hoveli, keby nakoniec u svojej hostiteľky nevyvolali  takéto vážne zdravotné problémy. Najúčinnejší spôsob, ako sa zanedbanej a smradľavej bielizne zbaviť, bude pravdepodobne iba jej spálenie. 

Viac o téme: RoztočČínaHygienaParazitOčné viečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu