Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO, ktoré dojalo celý svet: Utrápeného školáka šikanujú zákerní spolužiaci

Keaton sa kvôli šikane veľmi trápi Zobraziť galériu (2)
Keaton sa kvôli šikane veľmi trápi (Zdroj: YouTube)

KNOXVILLE - Srdcervúce video plačúceho chlapca koluje po sociálnych sieťach a je bombardované podpornými a súcitnými komentármi užívateľov. Autorkou videa je chlapcova mama, ktorá už stratila trpezlivosť s jeho zákernými spolužiakmi. Týmto netradičným spôsobom sa dala do boja proti šikane.

Krutosť a agresivita šíriaca sa medzi deťmi dokáže nejedného z nich zraniť na celý život. Šikanovanie medzi mládežou je nočnou morou mnohých detí, ktoré sa nedokážu brániť. Horšie je, že často nechcú o svojich problémoch hovoriť s učiteľmi, rodičmi ani súrodencami. A vôbec najhoršia situácia nastáva vtedy, keď sa zdôveria a nikto im neverí a všetko podceňuje.

VIDEO, ktoré dojalo celý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kimberly už stratila trpezlivosť so zákernými spolužiakmi svojho syna Keatona. Keď jej opäť raz telefonoval, že sa bojí ísť na obed a požiadal ju, aby ho prišla vyzdvihnúť, začala konať. Spôsob, ktorý zvolila, je síce dosť netypický, ale o to účinnejší. Poprosila syna, aby povedal, čo všetko sa v škole deje, a video potom zavesila na sociálnu sieť. Okamžite sa spustila lavína reakcií, v ktorých užívatelia chudáka chlapca podporujú a povzbudzujú.

VIDEO, ktoré dojalo celý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Nemám žiadnych priateľov. Viem, že som iný, ale prečo mi ubližujú? Ako môžu mať z toho radosť?" zhruba takýto je obsah videa, na ktorom Keaton plačúcim hlasom opisuje svoje trápenie. Jeho úprimné vyznanie pohlo tisíckami užívateľov. "Môžeš byť tým, kým chceš," povzbudil chlapca hráč amerického futbalu, Delanie Walker. Zároveň pozval jeho rodinu na zápas Tennessee Titans a požiadal ich, aby sa stali jeho osobnými hosťami. Zatiaľ nie sú dostupné informácie o tom, či sa k nahrávke vyjadrilo vedenie školy. 

Viac o téme: Šikana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu