Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kráska si prezerala staré dovolenkové fotografie: Vtom jej snúbenec zakričal od PREKVAPENIA

Stará fotka odhalila bizarnú hru osudu Zobraziť galériu (3)
Stará fotka odhalila bizarnú hru osudu (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Prehrabávanie sa starými fotografiami vyvoláva nostalgiu, radosť a spomienky. Verona Koliqiová a jej partner však objavili pri prezeraní starých záberov neuveriteľné prekvapenie. Zdá sa, že osud ich k sebe priťahoval už v detstve, hoci o tom vôbec netušili.

Verona, ktorá sa presťahovala do Londýna z Kosova, veľmi rada spomína na svoje detstvo a často si prezerá rodinné fotografie. Keď sa nedávno opäť prehrabávala starými albumami spoločne so svojím snúbencom Mirandom Buzakom, narazili na fotku, kde je zachytená so svojimi bratrancami a sesternicou počas dovolenky v Čiernej Hore. Videla ju už veľakrát, ale po tom, ako sa na ňu pozrel Mirand, zostali obidvaja v šoku. "Podrž sa! Veď toto som ja!" vykríkol a ukázal na chlapca plávajúceho na nafukovačke za deťmi. 

Kráska si prezerala staré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Žena v starom rodinnom albume narazila na záhadnú FOTO: Ten detail ju poriadne vydesil

Fotka vznikla pred desiatimi rokmi. Buzaka si je istý, že v tom období trávila jeho rodina prázdniny na pobreží mora. Fotografie, ktoré neskôr našiel vo svojich albumoch, všetko iba potvrdili. Budúci manželia trávili dovolenku na jednom mieste bez toho, aby sa vôbec poznali.

Kráska si prezerala staré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Už verím prísloviu, že najmenej raz predtým, ako sa skutočne stretnú spriaznené duše, prejdú okolo seba bez toho, aby si to uvedomovali. Aj keď v našom prípade Mirand okolo mňa neprechádzal, ale preplával," smeje sa Verona. 

Viac o téme: OsudSpriaznená duša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu