Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Osamelý deduško svojím vianočným inzerátom dojal tisíce ľudí: TOTO v ňom napísal

 Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: youteube/reuters)

BERLÍN - Inzerát od osamelého deduška na dverách známeho nemeckého supermarketu si získal obrovskú popularitu. Dôchodca žijúci v metropole Nemecka už nikoho nemá, a tak sa rozhodol, že tieto Vianoce nechce stráviť osamote. Preto napísal inzerát.

Vianoce sú sviatkom rodiny a túto tradíciu uznáva aj osamelý dôchodca žijúci v Berlíne. Keďže sa sviatky rýchlo blížia, ovdovelý dedko sa rozhodol konať. Vzal si do rúk papier a pero a napísal skromný inzerát, ktorý vylepil na dvere obrovského supermarketu s nádejou, že sa mu niekto ozve. "Nájde osamelý dôchodca a vdovec miesto v malej spoločnosti ľudí počas Vianoc?" takto znel jeho inzerát.

Deduškov inzerát zaujal Berlínčanku Feminu Lisu, ktorá si ho hneď odfotila a zverejnila na sociálnej sieti. Lise napadlo, že tam ho uvidí oveľa viac ľudí a možno sa nájde ten správny človek. Jej príspevok behom pár hodín získal vyše 7-tisíc zdieľaní a reagovalo naň 30 ľudí, ktorí chceli k sebe na sviatky deduška prichýliť.

Femina Lisa potom s radosťou informovala dôchodcu, že jeho inzerát zožal veľký úspech. Dedko sa dievčine srdečne poďakoval a mal obrovskú radosť. Z množstva ponúk si už vybral a na návštevu k štedrej rodine príde 25. decembra.

Viac o téme: VianoceInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu