Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žiarlivý manžel udieral ženu (21) za každý lajk na Facebooku: FOTO Krásku takto znetvoril

Adolfina Camelliová Ortigozaová
Adolfina Camelliová Ortigozaová (Zdroj: fb/Adolfina Camelli Ortigoza)

ASUNCIÓN - Mladá Paraguajčanka musela podstúpiť rekonštrukčnú operáciu tváre po tom, čo ju jej žiarlivý manžel udrel zakaždým, keď dostala vo svojom profile na Facebooku od priateľov lajk. Adolfina Camelliová Ortigozaová bola držaná v dome proti jej vôli, zatiaľ čo ju jej 32-ročný muž neustále mlátil, informovala tamojšia polícia.

Manžel odsekol žene nohy mačetou: Brutálne FOTO! Krvavý kúpeľ pred očami detí (9, 13)

Jej právnik v utorok povedal, že Pedro Heriberto Galeano nielenže bil a kopal svoju ženu zakaždým, ak niekto reagoval na jej príspevok na sociálnej sieti, ale dokonca prevzal aj kontrolu nad jej profilom a pokračoval vo zverejňovaní jej fotografií. Ak ich niekto lajkol, mladá žena z Nemby v blízkosti paraguajského Asunciónu dostala výprask. Jej priatelia netušili, že za pozitívne gesto z ich strany robí manžel svojej partnerke doma peklo.

Galeano manželku obviňoval, že so svojimi priateľmi má vzťah a týral ju tak veľmi, že jej rozbil ústa aj nos a pokožka sa úplne stratila pod modrinami a ranami. Jediný dôvod, prečo neprišla aj o zuby, bol podľa jej právnika ten, že jej manžel šatami zapchával ústa, aby počas brutálnych útokov nekričala.

Násilie, ktoré sa v dome odohrávalo, nakoniec na polícii oznámil otec tyrana, pretože sa bál, že žena po poslednom výprasku zomrie. Násilie na nej zanechalo vážne následky. Musela podstúpiť rekonštrukčné operácie nosovej priehradky a pier. Galeana chytili a obvinili z pokusu o zabitie, z pozbavenia slobody a nátlaku. Za tieto zločiny mu hrozí maximálny 30-ročný trest pobytu za mrežami.

Viac o téme: ManželBitkaParaguajŽiarlivosťFacebookLikeAdolfina Camelli Ortigoza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu