Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina (19) sa nevedela zmieriť s rozchodom: FOTO Expriateľa donútila s mačetou k sexu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

MONTANA - Mladá žena z amerického štátu Montana sa v piatok vlámala do domu svojho bývalého priateľa v meste Great Falls a s mačetou v ruke ho donútila, aby sa vyzliekol a mal s ňou pohlavný styk. Po tom, čo obeť nahlásila na polícii, čo sa jej stalo, bude Samantha Mearsová (19) čeliť obvineniu z útoku so zbraňou aj z nezákonného zadržiavania osoby v súvislosti s bizarným incidentom.

Krásnu motorkárku (37) znásilnil gang v Bolívii: To, čo nasledovalo, zvrhlíci určite nečakali

Podľa podanej sťažnosti Mearsová vošla do domu, kým bol expriateľ preč a čakala, kým sa vráti. Keď mladík vošiel dnu, dievčina ho údajne zozadu prepadla, pričom v rukách držala mačetu a nariadila mu, aby si dal dole odev a premiestnil sa na posteľ. Informovala televízna stanica KFBB.

Obeť neskôr polícii povedala, že vyhovela jej požiadavkám zo strachu o bezpečnosť, pretože nemala pocit, že by mohla odísť z miestnosti bez toho, aby bola zranená. Mearsová si potom mala dať dole nohavice a expriateľa prinútiť k sexu, pričom stále v rukách držala mačetu. Obeť mala taktiež pohryznúť do ruky. Aj keď obeť žiadala, aby prestala, ona v pohlavnom styku pokračovala ďalej.

Dievčina (19) sa nevedela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Potom mala Mearsová nahá sedieť na posteli a oháňať sa mačetou. Vtedy sa obeti podarilo urobiť aj niekoľko záberov, ktoré neskôr odovzdala polícii ako dôkaz. Medzi mladíkom a útočníčkou vypukla hádka, počas ktorej 19-ročná žena, stále nahá, údajne vytrhla časť obloženia zo steny a močila na posteľ.

Dievčina (19) sa nevedela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa Great Falls Tribune sa mladíkovi podarilo zavolať na tiesňovú linku, keď Mearsovej tvrdil, že potrebuje hovoriť s kamarátom. Odišiel z miestnosti a ušiel. Keď prišla polícia, dievčina sa bránila tým, že ju jej bývalý priateľ uniesol a mačetu mala na sebaobranu. Policajti si všimli, že pôsobila zmätene a zrejme má nejaké psychické problémy.

Dievčina (19) sa nevedela
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Great Falls PD)

Incident sa odohral iba pár dní po tom, čo ženu zatkli za to, že údajne napadla a škrtila svojho bývalého priateľa. Dvojica bola pred rozchodom spolu približne sedem rokov. Mearsová skončila v okresnej väznici, kauciu stanovili na 50-tisíc dolárov (cca 43-tisíc eur).

Viac o téme: SexMačetaExpriateľPolícia Samantha Mearsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu