Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Manželom sa narodilo sedemnáste dieťa!

Práve sa im narodilo 17. dieťa a už uvažujú o ďalšom Zobraziť galériu (2)
Práve sa im narodilo 17. dieťa a už uvažujú o ďalšom (Zdroj: SITA)

ARKANSAS - Manželia Jim Bob a Michelle Duggar privítali na svet svoje sedemnáste dieťa. Je to zároveň ich siedma dcérka. Jennifer Danielle sa narodila vo štvrtok 10:01 miestneho času, v arkansaskej nemocnici Saint Mary's.

Jennifer vážila približne 4 kg. Zhruba polhodinu po pôrode, Duggarovci už hovorili o plodení ďalšieho dieťaťa. "Radi by sme mali ďalšie dieťa. Milujeme detskú výbavičku a dupačky," potvrdila šťastná mnohonásobná mamička Michelle. Jennifer sa tak pridá k rýchlo sa rozrastajúcej rodine, ktorá žije v Tontitown v dome s rozlohou 278 metrov štvorcových. Mená všetkých detí sa začínajú na písmeno J. Najstaršie dieťa zo sedemnástich má 19, najmladšie je dvojročné. Do rodiny patria aj dva páry dvojičiek.

Manželom sa narodilo sedemnáste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)
Rodina vystupovala v rozličných televíznych programoch. Najbližšiu reláciu o rodine - the Duggar Family Album - majú odvysielať budúci mesiac. Na internetovej stránke káblovej siete Discovery Health Network je uvedených mnoho údajov o Duggarovcoch. Napríklad dieťa sa im narodilo v každom mesiaci roka okrem júna, počas starostlivosti o deti použili približne 90 000 plienok a štyridsaťročná Michelle bola tehotná 126 mesiacov - čiže 10,5 roka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu