Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Turisti sa vydali na romantickú plavbu v Benátkach: Nastala katastrofa s loďkou

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BENÁTKY - Pár Francúzov v Benátkach v noci z nedele na pondelok ukradol gondolu, aby sa vydal na romantickú večernú plavbu. Plavidlo však turisti nevedeli ovládať. Všetko tak skončilo záchrannou akciou a nakoniec aj trestným oznámením pre krádež s priťažujúcimi okolnosťami, napísala agentúra ANSA.

Štyridsaťjedenročný muž a dvadsaťdeväťročná žena sa odplavili z kanála Rio San Severo smerom ku kostolu Santa Maria Formosa. Kvôli neskúsenosti a nepriaznivým poveternostným podmienkam sa však okamžite dostali do problémov.
 
S úzkou loďkou narážali do brehov a iných plavidiel, čo si okolo jednej hodiny rannej všimol miestny obyvateľ. Ihneď upozornil políciu, ktorá začala záchrannú akciu, pretože turisti v daždi a vetre nad gondolou stratili kontrolu. Policajti ich nakoniec zmáčaných a prechladnutých dostali na svoj čln.
 
Úrady následne informovali majiteľa gondoly; škody na jeho majetku zatiaľ nie sú vyčíslené. Dvojica Francúzov čelí trestnému oznámeniu vo veci krádeže s priťažujúcimi okolnosťami a neoprávneného držania noža, ktorý použili na odrezanie loďky.
Viac o téme: GondolaBenátkyFrancúzi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu