Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcela lásku, zažila šesťročné peklo: Z Lilie si urobil muž sexotrokyňu, porodila štyri deti

Lilie svitla nádej na lepší život Zobraziť galériu (2)
Lilie svitla nádej na lepší život (Zdroj: YouTube/Mash)

MOSKVA - Polícia v Rusku vyšetruje Rinata Biljanova kvôli obvineniam z bitia a mučenia jeho partnerky Lilie, ktorej sa narodili deti po tom, čo ju uväznil v maličkom dome a správal sa k nej ako k sexuálnej otrokyni. Jej utrpenie trvalo šesť rokov a vzišli z neho štyria potomkovia.

Odmietla sexuálne potešiť svojho manžela: FOTO Pomsta ohrdnutého chlapa bola strašná

Pár sa stretol na internetovej zoznamke pre tatárskych moslimov a oficiálne nebol zosobášený, ale podstúpil náboženský svadobný obrad. Lilia žila v ruskom meste Puškino v neupravenom dome s betónovými stenami a zatemnenými oknami, takže denné svetlo videla iba zriedka.

Podľa jej právnika za roky pekla otehotnela štyrikrát. "Boli sme vždy zamknutí. Nemohla som ísť nikam. Moja najmladšia dcéra bola vonku iba raz v živote," tvrdí nešťastná žena. Jej "manžel" občas deti zobral von, ale ju vždy nechal v odpornom príbytku.

"Kopal ma a bil ma palicou," povedala pre portál Mash news, ukazujúc dôkazy o jej zraneniach. "Povedal nášmu synovi: Ruslan, keď vyrastieš, musíš ju biť takto, použi päste a kopance, pretože je veľmi zlá. Toto povedal o mne mojim deťom," dodáva Lilia, ktorú Rinat mlátil pred ich očami.

Chcela lásku, zažila šesťročné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Mash)

Vyslobodenie mladej ženy prišlo po tom, ako sa jej podarilo telefonicky privolať pomoc a polícia vylomila dvere. Ona aj jej deti sa teraz nachádzajú v útulku. Drobci však nevedia správne rozprávať a sú pozadu s vývojom.

Advokát Sergej Afanasjev povedal, že žena a jej deti boli držané ako "rukojemníci" a ona bola podrobená "násiliu a mučeniu". Polícia potvrdila predbežné vyšetrovanie trestného činu, za ktorý hrozí až sedemročný trest odňatia slobody.

"K prvej poriadnej bitke došlo, keď sa narodilo naše prvé dieťa. V čase, keď som dojčila, som otehotnela znova. Všetko jeho zlo sa zameralo na mňa. Povedal, že by som mohla odísť len ​​vtedy, keby mu moji rodičia zaplatili 200 miliónov rubľov (cca 3 milióny eur)," dodala.

Viac o téme: VäzeniePolícia Sexuálna otrokyňaRuskoRinat Biljanov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu