Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Josh (23) zašiel na masáž k žene: Keď sa vyzliekol donaha, z jej metód mu skoro zabehlo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Angličan Josh Burbridge (23) sa s portálom Kent Live podelil o svoj bizarný zážitok, z ktorého sa doteraz spamätáva. Sobotňajšia halloweenska párty ho tak zdolala, že sa rozhodol zájsť na športovú masáž a dať do poriadku svoje svaly. Podľa mladíka však úkon neprebehol štandardným spôsobom. Keď sa pred ženou vyzliekol, sexuálne ho napadla a snažila sa ho znásilniť.

Adam (24) sexoval so svojou priateľkou: Vtom prišiel zlom, všade samá krv ako po masakri!

„Keď som vošiel do miestnosti, vyzliekol som sa a zostali na mne iba džínsy. Povedala mi, aby som sa vyzliekol úplne. Keď som bol kompletne nahý, očakával som, že mi dá uterák,” opísal Josh začiatok masáže.

Mladík však žiadny uterák nedostal a masérka sa pustila okamžite do diela. Najprv mu 30 minút uvoľňovala svaly na chrbte a potom ho požiadala, aby sa obrátil. Po masírovaní hrudníka smerovala dole k slabinám. „A teraz tu?” spýtala sa ho vraj žena. Josh sa domnieval, že hovorí o vnútornej strane jeho stehien, no to sa hlboko mýlil.

Masérka sa údajne začala vyzliekať a zamerala sa na hru s jeho genitáliami. Totálne vykoľajený mladík ju požiadal, aby s tým prestala a ona jeho želaniu vyhovela. Požiadala ho však o 40 libier (cca 45 eur) navyše, k 35 librám (približne 40 eur), ktoré už zaplatil.

Šikovné ruky maséra dokážu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Burbridge žene tvrdil, že pri sebe nemá žiadne peniaze, no ona ho ubezpečila, že jej ich môže zaplatiť kartou. Mladík však nedisponoval žiadnymi zvyšnými peniazmi ani svojom konte, a tak transakcia zlyhala. Potom odišiel s tým, že zájde do banky.

„Domnievam sa, že si myslela, že je to úplne normálna vec. Mal som z toho celého veľmi zlé pocity. Predpokladala, že to bolo niečo, čo som chcel. Povedal by som, že sa niečo takéto určite môže stať aj niekomu inému,” tvrdí Josh.

Hovorca polície v Kente pre metro.co.uk potvrdil, že 31. októbra o 13.20 h prijali telefonát o neslušnom správaní a momentálne prebieha vyšetrovanie prípadu.

Viac o téme: MasážSexZnásilnenieJosh Burbridge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu