Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženatý taxikár (40) vzal do auta opitú tínedžerku (17): Dobrý skutok sa zvrhol na peklo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SWANSEA - Ženatý taxikár nechal nastúpiť do svojho vozidla v Swansea ťažko intoxikovanú tínedžerku, o ktorej vedel, že nemá peniaze, aby jej údajne pomohol dostať sa domov. Namiesto toho ju však odviezol k sebe, kde ju potom, čo prestala vnímať, znásilnil. Na súde tvrdil, že jeho obeť bola prostitútka, ktorej zaplatil za sex 20 libier (cca 22,5 eur).

Migrant urobil dieťa nevlastnej dcére (15): Dôvod jeho otrasného činu je šokujúci

V skorých ranných hodinách 4. júna minulého roka dievča kráčalo smerom do centra mesta Swansea po opustení priateľov, s ktorými strávilo noc. Malo v sebe nielen alkohol, ale aj marihuanu a tabletky na spanie, čiže bolo silne nadrogované.

Práve v tom čase taxikár Shahin končil svoju nočnú službu a šiel si do McDonaldu kúpiť niečo na jedenie. Keď zbadal dievča kráčať po chodníku, zastavil pri ňom a opýtal sa ho, či nepotrebuje odvoz. Keď mu tínedžerka povedala, že nemá žiadne peniaze, sľúbil jej, že ju vezme zadarmo.

Na súde teraz dievča uviedlo, že nastúpilo do vozidla iba preto, že to bol taxík a domnievalo sa, že všetky takéto autá sú vybavené kvôli bezpečnosti cestujúcich kamerou. Shahin najskôr zamieril do fast foodu, kde tínedžerke kúpil kolu a sebe nejaké jedlo. Potom ju vzal k sebe domov a povedal jej, že si musí ešte niečo vybaviť. Vysvetlil jej, že ju nemôže nechať samú vo vozidle, a tak súhlasila, že s ním pôjde dnu.

Taxikár najprv ponúkol dievčine alkohol, ktorý odmietla. Potom sa ju snažil bozkávať a dotýkal sa jej. Obeť útoku vzdorovala, ale začala sa cítiť ospalo a stratila vedomie. Zobudila sa nahá s použitým kondómom na podlahe.

Shahin potom dievča odviezol do mesta a nechal ho pred jedným z barov, odkiaľ sa dostalo domov. Nasledujúci deň sa obrátilo na políciu s tým, že si nie je isté, či bolo znásilnené. Dokázalo si spomenúť na číslo domu, kde k útoku došlo, ale nepoznalo názov ulice. Na základe opisu oblasti sa však podarilo miestnym dôstojníkom dopátrať k správnej adrese.

Keď policajti prehľadali mužovo obydlie, našli použitý kondóm obsahujúci DNA obžalovaného aj obete. Shahin najskôr tvrdil, že masturboval do kondómu. Neskôr zmenil svoj príbeh a vravel, že jeho obeť bola prostitútka, ktorej zaplatil 20 libier za sex. Porota však túto jeho verziu zamietla a uznala ho vinným zo znásilnenia.

Obhajca na súde uviedol, že jeho klient pracoval od svojho príchodu do Veľkej Británie z Bangladéša a pravidelne posielal peniaze späť do svojej rodnej krajiny, aby podporil svoju rodinu. Až do júnového incidentu bolo jeho správanie príkladné a nikdy sa nedostal do potýčky so zákonom. Navyše tínedžerku nezobral do auta s úmyslom ju znásilniť.

Sudca Geraint Walters však nebol k týmto slovám veľmi zhovievavý. Shahinovo označenie obete za prostitútku považoval za škandalózne tvrdenie a totálne klamstvo. Okrem toho, keď tínedžerku bral do auta, muselo mu byť jasné, že je pod vplyvom alkoholu, a aj tak ju znásilnil. Muža poslal do väzenia na 10 rokov a bude zapísaný do konca života v registri sexuálnych delikventov.

Viac o téme: TaxiTaxikárZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu