Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Monique (25) opustila na niekoľko dní svoje deti: Sexmaniačka sa vyspala s vyše 100 mužmi

Monique Priceová Zobraziť galériu (3)
Monique Priceová (Zdroj: profimedia.sk)

MISSOURI - Sexuálne závislá Monique Priceová (25) zo St. Charles v americkom štáte Missouri tvrdí, že ju jej desať rokov trvajúca posadnutosť takmer zabila. Odhaduje, že mala sex približne tisíckrát s viac než 100 sexuálnymi partnermi. Diagnostikovali jej viaceré pohlavne prenosné choroby po tom, čo mala "neustály a impulzívny" nechránený sex, aj keď bola tehotná. Štvornásobná matka našla odvahu svoj život zmeniť až po tom, čo sa zoznámila na internete s vodičom vysokozdvižného vozíka Brandonom (31), ktorý ju po niekoľkých mesiacoch stretávania sa požiadal o ruku. Spolu sa teraz snažia dostať jej ochorenie pod kontrolu.

Josh (23) zašiel na masáž k žene: Keď sa vyzliekol donaha, z jej metód mu skoro zabehlo

"Závislosť na sexe je ako závislosť na drogách. Urobíte všetko preto, aby ste dosiahli svoje a je vám jedno, ako to urobíte, alebo koho kvôli tomu zraníte. Toto nekontrolovateľné nutkanie preberá nadvládu nad celým vaším telom aj mysľou. Neuvedomovala som si, že to, čo som robila, bolo nebezpečné, pretože som myslela len na seba. Bola som absolútne zlá matka, schopná uložiť deti spať, potom odísť z domu kvôli sexu a nevrátiť sa niekoľko dní," sype si popol na hlavu Monique.

"Všetci v mojej rodine sa na mňa hnevali a vôbec mi neverili. Aj keď som bola tehotná s mojím štvrtým dieťaťom, túžba po sexe sa posilnila kvôli hormónom a mala som nechránený sex s mnohými rôznymi mužmi. Dostala som pohlavné choroby, ktoré by mohli zabiť moje nenarodené dieťa, no ani to ma nezastavilo, pretože moje telo to nechcelo. Uviazla som v hlbokej temnej diere a nevedela som, ako sa dostať von. Myslela som si, že môj život skončil," dodala mladá žena.

Monique (25) opustila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Monique sa vrhla do nebezpečného sveta sexuálnej závislosti vo veku len 15 rokov, keď sa zúčastnila skupinových sexuálnych orgií s viacerými mužmi, na ktoré sa dostala predstieraním, že už je dospelá. Keď o svojich nekontrolovateľných pudoch povedala praktickému lekárovi, tvrdil jej, že ide iba o bežné pubertálne hormóny, no ona sa po tomto zážitku začala stretávať na internete s ďalšími mužmi a dokonca si ich vodiť domov, keď jej rodičia boli preč.

Sex sa pre ňu stal závislosťou a potrebovala ho po celý čas. Zlom prišiel až v októbri 2016, kedy sa stretla na internetovej zoznamke s Brandonom. O osem mesiacov neskôr ju požiadal o ruku a sľúbil jej, že bude stáť pri nej. Napriek tomu, že stále bojuje s túžbou po sexe "najmenej šesťkrát denne", Brandon jej pomohol odstrániť sexuálnu závislosť a zamerať sa na lásku, šťastie a rodinu.

Monique (25) opustila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keď som sa stretla s Brandonom, nebol ako žiadny iný chlap predtým. Dodal mi pocit bezpečia a hneď som sa do neho zamilovala. Zachránil mi život. Skutočne sa o mňa staral a chcel si so mnou založiť rodinu. Stále ma prosil, aby som sa vzdala svojej sexuálnej závislosti skôr, než ma zabije, ale v tom čase som sa nepovažovala za dobrú matku alebo manželku. Dokonca som chcela dať naše nenarodené dieťa na adopciu. Ale uvedomila som si svoje chyby a on mi pomohol prevziať späť kontrolu nad mojím životom. Začala som chodiť na terapiu. Požiadal ma o ruku a teraz sme zasnúbení a máme spolu dieťa. Stará sa aj o moje ďalšie tri deti, akoby boli jeho vlastné. Sme skutočná rodina," citoval Monique portál MailOnline.

Viac o téme: SexZávislosťPohlavná chorobaMonique Priceová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu