Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Robila si srandu z kamarátky (†38), že vyzerá ako mŕtvola: Netušila, že má pravdu

Emma Jonesová Zobraziť galériu (2)
Emma Jonesová (Zdroj: Facebook)

WIDNES - Dvojnásobná mamička z anglického grófstva Cheshire umrela v spánku po tom, ako vypila viac alkoholu, ako jej telo unieslo. Jej kamarátka si z nej pritom robila srandu, vraj vyzerala ako mŕtvola. Netušila, že sa nemýli a žena naozaj zomrela.

Tridsaťosemročná Emma Jonesová sa pohádala so svojím bývalým manželom, tak sa išla vyžalovať svojej kamarátke Victorii Fonterigovej. U nej doma spolu vypili niekoľko fliaš bieleho vína. Victoria išla na druhý deň ráno za kamarátkou, keď však videla, že spí, nechala ju na pokoji. O dve hodiny neskôr ju chcela zobudiť, Emma však na nič nereagovala. Bola totiž mŕtva. Následné testy ukázali, že mala v tele až trikrát viac alkoholu, ako je v norme. 

Victoria (vľavo) a Emma boli veľmi dobré kamarátky
Zobraziť galériu (2)
Victoria (vľavo) a Emma boli veľmi dobré kamarátky  (Zdroj: Facebook)

"Emma sa pohádala s bývalým mužom Dannym. Keď už bola u mňa, napísal jej esemesku, že nemôže ísť po deti do školy. To ju vytočilo ešte viac, a tak sme si otvorili víno a rozprávali sa. Dohodla som jej stretnutie s advokátom, ktorý mal vyriešiť spor medzi ňou a jej Dannym," hovorí Fonterigová. "Ráno mi volala kamarátka Anna, ktorá s nami tiež popíjala, a pýtala sa, ako sa má Emma. Povedala som jej, že ešte spí, že vyzerá ako mŕtva. Nechala som ju spať, pretože kvôli tomu všetkému, čo sa dialo, dobre nespávala. Keď som ju išla druhýkrát zobudiť a odkryla som závesy, videla som, že je s ňou zle a zavolala som sanitku," pokračuje. 

Mladík (†32) sa nevedel rozhodnúť, či sa má oženiť: Bojoval s jednou závislosťou a prehral

Jonesovej matka tvrdí, že keď svoju dcéru videla pár dní pred smrťou, zdalo sa jej, že je v poriadku. Vraj síce vyzerala trochu ustarostene a unavene, ale inak jej nebolo nič. Testy ukázali, že mala v tele 236 mikrogramov alkoholu na 100 mililitrov krvi, pričom limit je 80 mg. Pitva taktiež odhalila, že nebohá trpela ťažkým alkoholovým tukovým ochorením pečene a že v krvi mala stopy liekov vrátane morfínu, paracetamolu, kodeínu a cyklizínu. Polícia dospela k záveru, že jej smrť bola nešťastnou náhodou. 

Viac o téme: AlkoholSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu