Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študenti si na výlete robili spoločné SELFIE: Za ich chrbtami sa odohrávala tragédia

Netušili o tom, že za ich chrbtami sa práve topí ich kamarát Zobraziť galériu (3)
Netušili o tom, že za ich chrbtami sa práve topí ich kamarát (Zdroj: profimedia.sk)

KANAKAPURA - Obrovským nešťastím sa skončil piknik vysokoškolákov v indickom meste Kanakapura. Keď spoločne plávali v jazere, vôbec si nevšimli, že na breh sa nevrátil jeden z ich kamarátov. Mrazivým faktom je, že študenti si pred kúpaním robili spoločné selfie, zatiaľ čo len pár metrov ďalej sa odohrávala tragédia. Rodičia sú zo smrti svojho syna zdrvení a už obvinili učiteľov, ktorí vykonávali počas pikniku nad študentmi dozor.

Študent menom Vishwas sa už z pikniku so svojimi priateľmi nevrátil. V jazere, v ktorom sa zabávala a plávala skupina 25 spolužiakov, zostal sám a po návrate ostatných na breh nikomu nechýbal. Paradoxom je, že kým sa jeho kamaráti usmievali a robili si selfie, ich spolužiak zápasil v jazere o holý život. Boli tak zaneprázdnení fotografovaním a pózovaním, že si ho vôbec nevšimli. 

Študenti si na výlete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

A nechýbal im ani neskôr. Z okolia jazera všetci odišli na prehliadku chrámu Gundanjeneya a trvalo asi hodinu, kým zistili, že ich skupina nie je kompletná. Rodičia trvajú na dôkladnom vyšetrení prípadu a chcú, aby lektori, ktorí sprevádzali študentov, niesli zodpovednosť za smrť ich syna.

Študenti si na výlete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na záberoch nešťastnej selfie je v pozadí vidno trčiacu hlavu tínedžera nad hladinou vody. "Keby si to všimli, mohli ho ešte zachrániť," hovorí zúfalá matka. "A kde boli učitelia, ktorí študentov sprevádzali?" kladie si ďalej otázku. Zaujímavé je, že chlapec nikomu nechýbal, všetci sa ďalej zabávali, zbalili si veci a odišli na prehliadku.  Až asi po hodine si pri prehrávaní fotografií jeden zo študentov všimol hlavu topiaceho sa spolužiaka na spoločnej fotke. 

Hororová dovolenka v Česku: Dievča (†12) sa utopilo v bazéne, spoveď zúfalej matky, osudná chyba

Rodičom sa tiež nepáči, že vedenie veľmi rýchlo celú akciu odvolalo a trvajú na tom, aby bolo zo strany vedenia Národnej univerzity začaté disciplinárne konanie voči pedagógom, ktorí študentov sprevádzali. 

Viac o téme: IndiaŠtudentUtopenieSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu