Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Porazila rakovinu, oslava sa zmenila na horor: Manžel vstal a naskytol sa mu najhorší pohľad

Valerie Jones Zobraziť galériu (2)
Valerie Jones (Zdroj: Twitter/Valerie Jones)

SANTORINI - Američanka Valerie Jonesová nemala ľahký osud, no pomaly začala vyhrávať. Diagnostikovali jej rakovinu prsníka, a keď prerušila liečbu, manžel ju vzal na grécky ostrov Santorini, aby to oslávili. Bohužiaľ, našli ju bez známok života. Príčinou smrti bola otrava alkoholom.

Matka a manželka Valerie Jonesová spolu so svojím manželom Nigelom odišla na grécky ostrov Santorini, aby oslávila prerušenie liečby rakoviny prsníka. Počas svojho pobytu mala 54-ročná žena oddychovať a zotavovať sa. Po dvoch dňoch dovolenky ju však našli mŕtvu. Príčinou bola otrava alkoholom.

Podľa vyšetrovania pani Jonesová pila víno počas celého výletu, inak tomu nebolo ani na druhý deň dovolenky. Dala si víno pred ranným vyhliadkovým výletom, počas obedu a dúšok vína si dopriala aj počas večernej návštevy svadby. Na večernej akcii sa Valerie spriatelila s niekoľkými novými ľuďmi.

Valerie s dcérou
Zobraziť galériu (2)
Valerie s dcérou  (Zdroj: Twitter/Valerie Jones)

Náhla smrť

Jej manžel odišiel z oslavy skôr so slovami, aby si ešte užila zvyšok večera s novými priateľmi. Neskôr v noci sa zobudil a manželku našiel na záchode, kde skolabovala. Situácia sa odohrala krátko pred druhou hodinou ráno. Našli ju bez známok života a po prijatí do miestnej nemocnice Santorini General Hospital zomrela.

Doma v anglickom Bournemouthe koroneri uviedli, že žena mala v krvi 4,5-krát viac alkoholu, než je limit. Takéto prekročenie podľa lekárov stačí na to, aby alkohol dokázal spôsobiť náhlu smrť akútnou otravou alkoholu. Vyšetrovatelia ďalej uviedli, že nie je známe, koľko pohárikov vypila, no nikdy nemala problém s alkoholom.

"Pokiaľ hladina alkoholu prekročí hranicu 350 mg na 100 ml, človek môže v krátkej chvíli po požití alkoholu zomrieť. Moje záznamy ukazujú, že pani Jonesová mala v krvi 358 mg na 100 ml. Na škále pravdepodobnosti môžete skonštatovať, že to bola príčina smrti," povedal vyšetrovateľom patológ Kaudair Hussein.

Viac o téme: RakovinaSantoriniValerie Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu