Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rybári v Rusku sú šokovaní: Vylovili monštrum, VIDEO zvláštneho tvora s dvomi ústami

Čo to má byť? Zobraziť galériu (3)
Čo to má byť? (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - "Zmutovaný" živočích s dvoma ústami poriadne prekvapil rybárov vo vzdialených končinách Ruska a nahnal im strach. Zdá sa, že nezvyčajný úlovok má jeden otvor na hlave a druhý na krku. Veľmi bizarný je v podstate celý jeho vzhľad.

Rybár sa nestačil diviť, čo ulovil: FOTO Takéhoto tvora ešte nikdy nevidel

Muži, ktorí chytili monštruózne stvorenie v Prímorskom kraji, na juhovýchodnom pobreží krajiny, sa o svoj nevšedný úlovok podelili vo videu uverejnenom na internete. Jeden z rybárov v ňom podľa miestnych médií hovorí: "Chytili sme nejaký druh monštra".

Rybári v Rusku sú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem bizarných "úst" na hlave a krku je zaujímavá aj spodná časť tvora. Vyzerá byť naplnená priehľadnou tekutinou, ktorá kvapká, keď muž drží "mutanta" vo vzduchu. Môže vraj ísť o ikry, ale nie je známe, ktorému druhu ryby by mohli patriť.

Rybári v Rusku sú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Komentáre užívateľov sú tiež plné domnienok, ktoré zdieľajú s ostatnými. "Ach, chlapci. Naozaj viete, ako zničiť moju chuť do jedla!" posťažoval sa jeden z nich. Galina Ignatenková dodala, že všetko sa zdá byť v tomto svete zmutované. Príroda sa mstí ľuďom, ktorí ju ničia. Niektorí dokonca za hrozivý vzhľad ryby obviňujú jadrovú katastrofu vo Fukušime z roku 2011.

Viac o téme: RybaMutantRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu