Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mamička načapala pestúnku, ako pije jej materské mlieko: Reakcia opatrovateľky ju dorazila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

TAIWAN - Zhrozená mamička načapala pestúnku, ako z chladničky pije materské mlieko určené pre jej dieťa. Mladá žena s tým neprestala ani po opakovanom napomenutí, a tak to jej zamestnávateľka vyriešila po svojom.

Dvadsaťsedemročná matka z Taiwanu na túto situáciu len tak ľahko nezabudne. Lin, ktorá má dvojročného syna a mesačnú dcérku, totiž prichytila pestúnku svojich detí, ako berie z chladničky jej materské mlieko určené pre dcéru a pije ho. Opatrovateľku si najala len na prvý mesiac, pretože v krajine sa zachováva tradícia, že čerstvé mamičky počas tohto obdobia nemajú vychádzať z domu. 

Mamička načapala pestúnku, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Všetko bolo v poriadku až do chvíle, kedy mladá mamička zistila, čo pestúnka robí s jej odsatým mliekom. Lin bola spočiatku pokojná a trpezlivá a dievčinu požiadala, aby mlieko nepila a nechala ho pre jej bábätko. Lenže ona neprestala a dokonca drzo obvinila matku, že sa nechce s mliekom podeliť. Myslela si, že keď sa skryje pred kamerou za chladničku, nikto ju neuvidí, no mýlila sa. 

Manželia ponúkajú prácu za rozprávkový plat: Inzerát má však strašidelný háčik

Lin preto nemala na výber a pestúnku vyhodila. Kontaktovala aj miestny sociálny úrad a pýtala sa, čo môže v danej veci robiť. Tam jej však povedali, že hoci konanie opatrovateľky bolo neprofesionálne, ale nie nelegálne. Pestúnka údajne teraz pracuje ako recepčná. 

Viac o téme: Materské mliekoPestúnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu