Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Akrobat chcel pokoriť rekord v počte sált: Nevyšlo to, strašidelné VIDEO z cirkusu

Stav artistu nie je známy
Stav artistu nie je známy (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Hrozivé zábery z ruskej Moskvy ukazujú, ako si severokórejský gymnasta zlomil krk pri pokuse o pokorenie svetového rekordu. Akrobat chcel počas cirkusového festivalu s názvom Idol 2017 urobiť šesť sált vo vzduchu, ale pri druhom zázname nepristál tak, ako si to predstavoval.

Desivé salto kulturistu: Chcel sa predviesť pred divákmi, VIDEO strašidelnej smrti

Video ukazuje, ako sa artistovi vymrštenému do vzduchu podarí urobiť päť sált, ale šiestu rotáciu už poriadne nedokončí a pristane na hlave, pričom si zlomí krk. Aj napriek hrozivému číslu publikum aplauduje a potleskom oceňuje jeho výkon, hoci ho ostatní kolegovia urýchlene odnášajú do zákulisia.

Gymnasta, ktorého identita zostáva neznáma, bol údajne prevezený do nemocnice a jeho stav je neznámy. Jeden z trénerov cirkusu Edgard Zapashny povedal ruským médiám, že akrobat po nehode nemá cit v rukách ani nohách, informoval portál Cetus News.

Športovci, ktorí pochádzajú zo Severnej Kórey, čelia hrozbe, že budú poslaní do pracovných táborov, uviedol to počas januárového rozhovoru s Daily Star Kim Hyeong-soo.

Kim zo svojej vlasti utiekol v roku 2009 a povedal, že športovci, ktorí nespĺňajú očakávania režimu, čelia mesiacom ťažkej práce v táboroch podobných gulagom, ktoré vybudoval kedysi Sovietsky zväz.

Viac o téme: RekordSaltoAkrobat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu