Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Muž vytiahol z auta mŕtvolu a postrelil sa: V Rusku to mali všetci na háku

Námestie v Belgorode Zobraziť galériu (2)
Námestie v Belgorode (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Na hlavnom námestí ruského mesta Belgorod muž vytiahol z kufra auta telo zavraždeného tridsaťštyriročného muža a potom sa sám pokúsil zastreliť. Okoloidúcich to veľmi nevzrušilo a podľa záznamu z kamier pokojne kráčali ďalej, než komusi napadlo privolať políciu, uviedol server newsru.com.

Hororový scenár otriasol Ruskom: Muž sa po 5-tich rokoch rozhodol vykopať telo mŕtvej priateľky

Polícia bola podľa zlých jazykov privolaná asi preto, že páchateľ vošiel na pravé poludnie autom na pešiu zónu, napísal newsru.com. "Je nutné dodať, že ľudí na námestí nebolo až tak veľa, všetci sa ponáhľali za svojimi záležitosťami a boli pomerne ďaleko od miesta diania," dodal server.

VIDEO Muž vytiahol z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na miesto činu nakoniec prišli aj policajní šéfovia a starosta tohto ruského mesta s 400 000 obyvateľmi. Polícia vyšetruje prípad ako vraždu a nezákonné držanie zbrane. Podozrivý, ťažko zranený, šesťdesiatpäťročný muž bojuje o život v nemocnici.

"Zvažujú sa rôzne hypotézy, vrátane verzie, že šesťdesiatpäťročný muž pracoval u tridsaťštyriročného obyvateľa Belgorodu. Keď zamestnávateľ nesplnil podmienky dohody, došlo ku konfliktu, ktorý prerástol v tragédiu," uviedli vyšetrovatelia.

Vražda a následná samovražda nie sú v Rusku vzácne, uviedol server, pričom podobné tragédie sa vyskytujú najčastejšie v rodinách. Napríklad minulý mesiac vo Volgograde muž zavraždil ženu, svokru a potom sa pred očami štvorročnej dcéry zastrelil. V meste Tula muž pred niekoľkými dňami zabil ženu a potom spáchal samovraždu.

Viac o téme: NámestieVraždaSamovraždaBelgorod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu