Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Tragédia na dovolenke: Pavel chcel požiadať Viktoriu (†18) o ruku, horor v hotelovej izbe

Pavel a Viktoria Zobraziť galériu (3)
Pavel a Viktoria (Zdroj: Foto: Vkontakte/Viktoria Stronskaya)

SOČI - Viktoria snívala so svojím priateľom o spoločnej budúcnosti. Chvíle oddychu sa vybrali tráviť do Soči. Po romantickej prechádzke prišiel nepredstaviteľný šok. Viktoria zomrela v kúpeľni v hotelovej izbe.

Ruska Viktoria Stronskaya († 18) dovolenkovala s priateľom Pavlom Kniazkovom (23) v ruskom letovisku Soči. Pavel sa chystal požiadať svoju milovanú o ruku. Už to, žiaľ, nestihol.

FOTO Tragédia na dovolenke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Vkontakte/Viktoria Stronskaya)

Keď sa zaľúbenci vrátili z prechádzky, Viktoria sa chcela osprchovať. Odišla do kúpeľne, a to sa jej stalo osudným. Keď mladá žena dlhšie nevychádzala z kúpeľne von, Pavel sa ju vybral skontrolovať. Naskytol sa mu najhorší pohľad v živote. V sprche ju zasiahol elektrický prúd.

Najhorší pohľad

Ako píše ruský portál donday.ru, Pavlova sestra opísala, že keď Viktoria ani po 15 minútach nevypínala vodu a nevychádzal von, priateľ sa ju rozhodol ísť skontrolovať. Našiel ju ležať v sprchovacom kúte so sprchovacou hadicou v ruke pod tečúcim prúdom vody.    

FOTO Tragédia na dovolenke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Vkontakte/Viktoria Stronskaya)
 

Nešťastie sa podľa všetkého stalo kvôli pokazenému ohrievaču v posledný augustový týždeň. Pavel sa zo straty svojej milovanej nedokáže spamätať. Práve v osudný večer plánoval svoju lásku požiadať o ruku. Z tragédie je otrasená rodina, blízki priatelia, ale aj široká verejnosť. Viktoria už mala aj pohreb. Polícia sa prípadom zaoberá, no k príčinám nešťastia sa ešte nevyjadrila. 

 

Viac o téme: TragédiaSočiViktoria Stronskaya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu