Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lenka sa vracala zo školy, keď niečo našla na chodníku: Veď ten vodičák patrí Britovi!

Vodičák patrí mladíkovi z Británie Zobraziť galériu (2)
Vodičák patrí mladíkovi z Británie (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Bola to bežná cesta domov zo školy, ktorú ale predsa len okorenila istá udalosť. Lenka totiž našla na zemi doklady, ktoré počas návštevy Bratislavy stratil istý mladík z Veľkej Británie. Dievčina neváhala a kontaktovala ho prostredníctvom sociálnej siete, aby mu ich vrátila. Ak chcete vedieť, aký má tento príbeh koniec, čítajte ďalej.

Lenka sa v stredu vracala domov zo školy tak, ako každý iný deň. Vystúpila na Košickej ulici, keď zrazu na chodníku zbadala nejaký doklad. Po bližšom preskúmaní zistila, že patrí Lorcanovi McCaughymu zo Severného Írska. O chvíľu nato si všimla, že na automate na lístky je položený občiansky preukaz patriaci tomu istému mužovi. 

Lenka sa vracala zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Išla som domov zo školy, keď som našla tieto dva doklady. Chudák chlapec, nie je mu čo závidieť, že stratil vodičák aj občiansky. Určite ocení, keď ich dostane späť," povedala Lenka Topkám. 

Lenka sa vracala zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Strata dokladov totožnosti je skutočne mimoriadne nepríjemná vec, lebo vybaviť nové chvíľu trvá a človek sa pri tom musí obrniť dávkou trpezlivosti. Tak sa študentka rozhodla, že sa ich pokúsi vrátiť majiteľovi. Napísala mu správu na sociálnej sieti, aby ho o všetkom informovala. Lorcan jej poďakoval za ochotu a dohodli sa tak, že Lenka doklady odovzdá na britskej ambasáde, ktorá ich následne pošle Lorcanovi. 

Viac o téme: BratislavaVodičákVodičský preukaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu