Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na pláži vo Walese leží podivné monštrum, nikto nepozná jeho pôvod

Podivné monštrum je živé Zobraziť galériu (3)
Podivné monštrum je živé (Zdroj: YouTube)

BURRY PORT BEACH - Žeby nejaké mimozemské stvorenie? To, čo našli obyvatelia Walesu na pláži, pripomína živočícha, ktorý je celý posiaty šupinami. Nápadne sa podobá na čudo, ktoré sa minulý rok objavilo na Novom Zélande. Zatiaľ čo vtedy sa podarilo objasniť jeho pôvod, čo leží na pláži v Británii, zatiaľ nikto nevie.

Ľudia na pláži Burry Port Beach v Carmarthenshire na piesku objavili podivné stvorenie, z ktorého boli všetci nesmierne zmätení. Tento divný tvor, ktorý sa údajne hýbe, je na vrchu pokrytý šupinami. Na video ho nakrútila istá Suzy, ktorá zábery poskytla stránke Wales online s popisom: "Na pláži Burry Port sme objavili niečo, čo vyzerá ako škrupina, z ktorej vyliezajú červy."

Na pláži vo Walese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na pláži vo Walese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Niečo podobné sa na sociálnych sieťach objavilo minulý rok, tentokrát šlo ale o Nový Zéland. Zviera alebo predmet bol objavený na pláži Muriwai. Obidva čudesné nálezy mali podobné nozdry a ich telo bolo pokryté šupinami. Odborníci z organizácie New Zealand Marine Sciences Society tvrdili, že to boli dreviny unášané morom, ktoré napadol morský mäkkýš Lepas anatifera.

O aký druh živočícha ide ale v prípade Burry Port Beach, ostáva doteraz záhadou. Vedci ho podrobia skúmaniu, aby odhalili jeho pôvod. 

Viac o téme: PlážWalesMonštrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu