Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najsexi darebáčka: Polícia pátra po zlodejke na FOTO, muži sú z nej unesení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

OSWESTRY - Britská polícia už takmer tri mesiace pátra po žene, ktorá sa pokúsila ukradnúť auto v anglickom meste Oswestry. Po zverejnení fotografie páchateľky sú sociálne siete bombardované komentármi. Žiaden z nich však polícii zatiaľ v pátraní nepomohol, pretože vo všetkých sa rieši iba jej atraktívny vzhľad.

Mladá žena na fotografii chcela so svojím parťákom ukradnúť auto. Podľa záznamu z bezpečnostných kamier zastavila vozidlo prechádzajúce po ceste 7. júna o pol deviatej večer.  Po tom, ako šofér zostal stáť, otvorila dvere na strane spolujazdca. Vtom z opačnej strany pribehol neznámy muž a snažil sa vytiahnuť šoféra von. Ten bol však rýchlejší a šikovnejší, podarilo sa mu nad situáciou prevziať kontrolu a z miesta incidentu ušiel. Následne všetko nahlásil na polícii, ktorá začala po páchateľoch pátrať. V popise pod fotografiou je uvedené, že ide o vysokú štíhlu blondínu s európskym prízvukom.

Najsexi darebáčka: Polícia pátra
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po zverejnení snímky neúspešnej zlodejky sa spustil okolo nej na sociálnej sieti rozruch. Nikto z užívateľov však zatiaľ polícii nepomohol, pretože sa každý pozastavuje nad tým, ako dobre dievčina vyzerá. Niektorí muži banujú, že nezastavila práve ich, iní zase prosia, aby ju polícia našla a poslala im jej telefónne číslo. V jednom z komentárov sa dokonca píše, že ide o najsexi darebáčku, aká sa kedy objavila v Británii.

Jediní, kto si v celej situácii zachováva chladnú hlavu, sú policajti. "Konanie tejto ženy a jej partnera je neprípustné. Napadnutý šofér utrpel psychickú ujmu a celá záležitosť je veľmi znepokojujúca," vyjadrili sa nekompromisne.

Viac o téme: KrádežLúpežZlodejka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu