Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka si v McDonalde neobjednala NIČ, aj tak platila: Mohla za to jedna vec

Účet za nič
Účet za nič (Zdroj: Twitter)

COLCHESTER - Istá tínedžerka sa chcela najesť v McDonalde, no skončilo to tak, že si nakoniec neobjednala nič. Všimla si totiž, že automat ponúkal možnosť odobrať z hamburgeru prakticky všetko, a tak vyskúšala, čo to spraví. Nakoniec však musela za objednávku aj tak zaplatiť. Ako je to možné?

Sedemnásťročná dievčina, ktorá na Twitteri vystupuje pod prezývkou Ari, sa pred pár dňami vybrala do reštaurácie rýchleho občerstvenia. Prišla k samoobslužnému automatu a chcela si navoliť kombináciu. Potom si ale všimla, že tam je možnosť odobratia všetkých príloh z cheeseburgeru vrátane samotnej žemle. Tak to skúsila a zadala, že nechce uhorku, cibuľu, syr, mäso, omáčku ani žemlu. Jednoducho NIČ.

O tom, ako donáška z McDonaldu stála zákazníčku namiesto desať libier takmer štyri stovky

Objednávka napriek tomu prešla a zákazníčka si ju po chvíli išla vyzdvihnúť. Čo myslíte, že dostala? Presne to, čo si objednala, teda nič. Len prázdne vrecko. Na účte však stálo - 99 pencí. Ari ostala prekvapená a svoju skúsenosť zdieľala na Twitteri spolu s fotkou účtenky. "Práve som v McDonalde minula 99 pencí, aj keď som si nič nekúpila."

Užívatelia na tvít reagovali pobavene, pričom niektorí poznamenali, že to rozhodne bola tá najzdravšia vec, akú si mohla dievčina v McDonalde objednať. Ari dodala, že len chcela poukázať na absurdnosť celej situácie. Nechápe, ako je možné, že hoci si prakticky nič neobjednáte, aj tak musíte zaplatiť.  

Viac o téme: HamburgerMcdonalds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu