Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka nechala syna (13) prespať vo svojej spálni: Vďakabohu, zachránilo mu to život

Otvorila dvere a skoro odpadla od strachu Zobraziť galériu (4)
Otvorila dvere a skoro odpadla od strachu (Zdroj: Youtube/ViralPress)

CHACHOENGSAO - Tak toto by nechcel mať v dome nikto z nás! Obrovský pytón si našiel novú skrýšu v detskej izbe pod posteľou chlapca v Thajsku. Ešte predtým, než vliezol do domu, stihol na dvore usmrtiť mačku. Práve mŕtve zviera vzbudilo pozornosť majiteľky domu, ktorá neskôr nevítaného hosťa objavila.

Trinásťročný Nong zaspal večer v spálni svojej mamy Thanapoom Lekyenovej, ktorá ho nechcela budiť a nechala ho prespať v jej posteli. Možno zaúradovala materská intuícia, možno to bola iba náhoda a ona nechcela rušiť spiaceho syna. Každopádne, jej rozhodnutie chlapca zachránilo. Keby totiž v tú noc spal vo svojej detskej izbe, zrejme by ho to stálo život.

Otecko vysával izbu, keď ho zalial studený pot: FOTO Na jeho dieťa číhala smrť

Matka našla nasledujúce ráno pod oknom synovej izby na dvore mŕtvu mačku. "Vtom som začula Nonga. Kričal, že videl, ako sa niečo hýbe v jeho izbe. Okamžite som bežala dovnútra a pod posteľou som zbadala niečo lesklé. Bol to obrovský had," hovorí vystrašená žena.

Matka nechala syna (13)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ViralPress)

Je šťastie, že pytón nezaútočil a Thanapoom stihla aj so synom vybehnúť z izby a zavolať záchranárov. Po ich príchode bol had stále pod posteľou a jeho odchyt trval asi pätnásť minút. "Had mal priemernú veľkosť, ale bol veľmi agresívny. Trochu ma aj uhryzol. Našťastie to nebolo nič vážne," opisuje udalosť jeden zo záchranárov. Po tom ako hada odchytili, pustili ho do voľnej prírody.

Matka nechala syna (13)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ViralPress)

Matka nechala syna (13)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/ViralPress)

Šokovanej Lekyenovej a jej synovi bude určite chvíľu trvať, kým sa zo všetkého spamätajú. Matka stále myslí na to, čo by sa stalo, keby v tú noc zostal chlapec vo svojej izbe. "Prišla by som o neho. Mal obrovské šťastie."  

Viac o téme: HadThajskoPytón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu