Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž (37) vyhral vyčerpávajúci boj s obrovským pytónom: FOTO strašidelných zranení

Had bol naozaj obrovský Zobraziť galériu (3)
Had bol naozaj obrovský (Zdroj: profimedia.sk)

RIAU - Indonézan Robert Nababan narazil cestou domov z práce na nezvyčajný výjav. Dvaja chodci sa báli ísť ďalej, pretože im v tom bránil obrovský had. Muž neváhal a rozhodol sa situáciu vyriešiť vlastnými silami. Sedemmetrový plaz však zjavne nesúhlasil s jeho úmyslami a medzi súpermi sa strhol neľútostný boj na život a na smrť. Našťastie, to tentokrát dopadlo dobre pre človeka.

Muž chcel zo zeme dvihnúť spadnutý konár, keď mu zovrelo hrdlo: FOTO zákerného prekvapenia

Vyčerpávajú súboj, na ktorý s hrôzou hľadeli neďaleko stojaci chodci, sa odohral uprostred cesty v indonézskej provincii Riau. Strážnik Robert Nababan, ktorý pracuje na palmovej plantáži, z neho nakoniec vyšiel ako víťaz. Obrovského pytóna sa mu síce podarilo zabiť, ale sám pritom utŕžil vážne zranenia a skončil v nemocnici.

Muž (37) vyhral vyčerpávajúci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Snažil som sa ho chytiť. Zahryzol sa mi do ruky a chvíľu sme spolu zápasili," uviedol pre miestne médiá. Ako dosvedčujú fotografie, rany na ľavej ruke sú naozaj hlboké. Pytón skončil ako trofej v jeho obci, ktorej obyvatelia ho zavesnili na šnúru medzi stromami.

Muž (37) vyhral vyčerpávajúci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Indonézske médiá poznamenali, že Robert Nababan mal veľké šťastie, pretože stretnutie s podobne veľkým hadom v marci sa skončilo pre istého muža zo Západného Sulawesi oveľa horšie. Našli ho mŕtveho v žalúdku plaza.

Viac o téme: HadBojPytónIndonézia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu