Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Ľudia sa báli apokalypsy: Z oblohy sa na nich valila božia päsť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

TEIXEIRA DE FREITAS - Obrovský oblak pripomínajúci päsť sa objavil na oblohe nad mestom Teixeira de Freitas v južnej časti Brazílie. Fotografie a videá tohto jedinečného úkazu sa postupne šíria cez sociálne siete. Tým vzniká príležitosť pre všetkých, ktorým pracuje bujná fantázia a predbiehajú sa v tvorbe mysterióznych teórii. Meteorológovia majú pri tom jednoduché vysvetlenie: ide o oblak prachu.

Mystik predpovedal víťazstvo Trumpa: Hovorí o III. svetovej, na výročie zjavenia Panny Márie

Ohromujúci oblak  červenej farby narušil inak pokojný život v meste Teixeira de Freitas na juhu Brazílie. Útvar na oblohe pripomínal päsť a postupne sa začal rozplývať. "Vyzeralo to, že sa blíži meteorit alebo niečo podobné," opisujú udalosť svedkovia. "Báli sme sa. V jednej chvíli to pripomínalo prichádzajúce tornádo," hovoria ďalší.

VIDEO Ľudia sa báli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kým sa oblak rozpadol, viacerí ho stihli zdokumentovať a pochváliť sa zábermi na sociálnych sieťach. To okamžite spustilo vlnu teórii a ľudia úkaz spájajú naozaj so všeličím: s varovaním pred apokalypsou, ale aj so zdvihnutým božím prstom.

Všetko vysvetlili miestni meteorológovia. Uviedli, že išlo o obrovský kúdol prachu a červený nádych dostal zo svetla, ktoré vrhalo zapadajúce slnko.

Viac o téme: PrachOblohaOblakúkazBrazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu