Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mystik predpovedal víťazstvo Trumpa: Hovorí o III. svetovej, na výročie zjavenia Panny Márie

Donald Trump - ilustračné foto
Donald Trump - ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

BRATISLAVA - Bol rok do amerických volieb a on už vtedy vedel, že miliardár a realitný magnát Donald Trump sa stane americkým prezidentom. Teraz prichádza ďalšie proroctvo od rovnakej osoby - mystika. Tvrdí, že vie, kedy vypukne tretia svetová vojna.

Správu o mystikovi uvádzajú viaceré britské médiá. Označuje sa ako "Boží posol" a volá sa Horacio Villegas. Tento muž tvrdí, že nukleárna vojna vypukne 13. októbra, teda presne na sté výročie Zjavenia sa Panny Márie vo Fatime.

Pre Daily star povedal: "Hlavné posolstvo, ktoré potrebujú ľudia vedieť, je to, aby sa pripravili medzi 13. májom a 13. októbrom 2017 na vojnu, ktorá prinesie devastáciu, šok a smrť," povedal mystik.

Villegas toto proroctvo vyslovil na pozadí severokórejskej krízy. Najnovšie sa diktátorský režim vyhráža odpálením jadrovej hlavice na americký ostrov Guam. Donald Trump však varuje Kim Čong-una, aby to nerobil, pretože to oľutuje. Američania následne vyslali nad Guamský vzdušný priestor bombardéry B-1B.

Mystikovo varovanie sa tak môže naplniť ešte skôr ako si myslí.

Villegas pre britský portál Daily Star predpovedal Trumpovo víťazstvo už v roku 2015. Američana opísal ako "kráľa iluminátov", ktorý privedie svet do tretej globálnej vojny.

Viac o téme: Tretia svetováDonald TrumpMystikHoracio Villegas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu