Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveríte, čo prepravil pasažier ako batožinu: Pozriete na pás a musíte sa rehotať

Plechovka na páse Zobraziť galériu (2)
Plechovka na páse (Zdroj: Facebook)

MELBOURNE - Austrálčan Dean Stinson zrejme miluje určitý druh piva natoľko, že sa rozhodol zaregistrovať ho ako batožinu a nechať odletieť z letiska v Melbourne do Perthu. Vyskúšal to iba zo žartu a určite ani sám nečakal, že to vyjde.

Plechovku riadne vybavenú štítkom odoslal Dean do batožinového priestoru a už iba čakal, ako to všetko dopadne. Pracovníci letiska ju akceptovali ako batožinu, naložili do lietadla a poslali do Perthu. Plechovka tam po štvorhodinovom lete aj dorazila! 

Neuveríte, čo prepravil pasažier
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Neuveríte, čo prepravil pasažier
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Keď sa pás začal pohybovať, videl som, ako všetci vyťahujú telefóny a fotia. Hneď mi bolo jasné, že  je tam určite moja plechovka," smeje sa Stinson. Mnohí priatelia mu odporúčajú, aby si ju uchoval ako trofej. 

Inak, nie je to po prvý raz, čo bolo toto pivo prepravované týmto spôsobom. Už vlani ho ako batožinu prepravil iný Austrálčan - Grant Wright, a to dokonca celý kartón. Po použití samoobsluhy na letisku jednoducho pripevnil svoj batožinový štítok na balíček a vraj sa celý čas už iba modlil, aby ho čakal na druhom konci. 

Viac o téme: PivoLetiskoBatožina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu