Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena chcela okrúhlu manikúru, zo salónu odišla s hrôzou na nechtoch: FOTO v článku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DUKINFIELD - Na manikúre sa toho veľa pokaziť nedá; v podstate sa len musíte rozhodnúť, či si chcete nechať upraviť svoje nechty alebo si chcete dať spraviť umelé. No pri pohľade na nasledujúcu fotografiu zistíte, že aj táto bežná kozmetická procedúra sa môže skončiť katastrofou.

Veľkým pozitívom na manikúre je to, že na vlastné oči vidíte, ako úprava vašich prebieha, takže by tu nemal byť priestor na nejaké záludné prekvapenia. A napriek tomu istá mladá žena odišla z kozmetického salónu s tak príšernými nechtami, že nech ich radšej schováva vo vrecku. 

Otec dovolil dcére depilovať si nohy: Pod jednou bizarnou podmienkou

Emma Jonesová za manikúru zaplatila 35 libier (40 eur). Všetko, čo chcela, boli nechty zastrihnuté do okrúhla a pekne nalakované. No zo salónu odchádzala so striebornou katastrofou na rukách, ktorá vyzerala, akoby patrila Majke z Gurunu. 

Ako je možné, že si žena nevšimla, aká hrôza jej vzniká pred očami? "Vôbec som nevidela, čo mi robí s nechtami, pretože sme sa s manikérkou celý čas rozprávali o mojej dovolenke v Turecku. Všimla som si to, až keď som nastúpila do auta. Bola som úplne zhrozená," povedala Jonesová portálu Mamamia.com.au. Rovnako bola aj jej teta Angela, ktorá fotku údesných nechtov zverejnila na Facebooku.

Emma našťastie nemusí žiť so svojimi "vesmírnymi" nechtami večne. Viacerí ľudia sa ponúkli, že jej ich opravia zadarmo a spravia novú manikúru. Medzitým si však už dohodla termín u svojej tety, ktorá je mimochodom tiež manikérka. 

Viac o téme: ManikúraNechty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu