Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska chcela stretnúť muža svojich snov: Zoznamke vysolila majland, z rande padla na zadok

Zoe Dalyová Zobraziť galériu (3)
Zoe Dalyová (Zdroj: Instagram/Zoe Daly)

SYDNEY - Hviezda Instagramu vyhrala právnu bitku so zoznamovacou agentúrou v Sydney, o ktorej tvrdí, že ju poslala na nudné rande. Fitness modelka Zoe Dalyová mala jasnú predstavu o tom, ako má muž jej snov vyzerať, no na stretnutie prišiel niekto z úplne iného súdka. Stačil jeden nepríjemný zážitok a spoločnosť dala na súd kvôli vrátaniu tučného ročného členského, ktorej jej zaplatila.

Kráska (29) hľadá toho pravého, bola už na 77 rande: Nápadníkov hodnotí podľa týchto kritérií

Zoe Dalyová, ktorá má 214 000 stúpencov na Instagrame, pred občianskym a správnym tribunálom tvrdila, že keď minulý rok 7. novembra zaplatila súkromnej agentúre Elite Introductions okolo 5000 austrálskych dolárov (cca 3300 eur), bolo jej sľúbené, že sa stretne s "úžasnými mužmi".

Kráska chcela stretnúť muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Zoe Daly)

Požadovala, aby boli rovnako zmýšľajúci ako ona, ambiciózni, úspešní a profesionálni. Namiesto toho jej však poslali muža, ktorý vyzeral oveľa staršie ako bol jej preferovaný vek od 32 do 38 rokov a ktorý "hovoril celý čas o sebe". Pôsobil negatívne a nemal vôbec žiadnu vášeň pre svoju prácu. Navyše o ňu prejavoval len malý záujem a dokonca ju urážal pre jej auto.

Ženu rande tak veľmi sklamalo, že sa pokúsila získať peniaze za svoje dvanásťmesačné členstvo, no prípad nakoniec skončil na súde. Vlastníčka agentúry Trudy Gilbertová sa podľa portálu news.com.au bránila, že Zoe mala ísť na viac na stretnutí, pretože takto si vytvorila neobjektívny obraz a časom by sa výsledok dostavil.

Kráska chcela stretnúť muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Zoe Daly)

Gilbertová dodala, že členovia absolvujú približne 8 až 10 rande za rok, čo vychádza na jedno stretnutie raz za päť až šesť týždňov. Súd však rozhodol, že agentúra musí vrátiť nespokojnej zákazníčke 80% investovanej sumy.

Viac o téme: StretnutieRandeZoznamkaZoe Daly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu