Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mimozemšťania sa prizerajú na Slovákov: VIDEO Záhadný lietajúci objekt nad našou krajinou

Záhada nad Slovenskom Zobraziť galériu (2)
Záhada nad Slovenskom (Zdroj: Foto: YT/Martin Mikuaš)

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo nové mysteriózne video, ktoré nedá nadšencom mimozemských civilizácií spávať. Nad obzorom je zachytený objekt, ktorý náramne pripomína lietajúci tanier. Na záhadu sme sa pýtali odborníkov.

Milovníci paranormálnych javov hovoria, že v našej atmosfére sa pravidelne dejú neobvyklé javy. Jeden taký sa objavil aj nad územím Slovenska. Na videu, ktoré nezvyčajnú situáciu zachytáva, vidieť lietajúci svetielkujúci objekt, ktorý pri priblížení kamery tvarom pripomína lietajúci tanier. Video zverejnil na internete používateľ Martin Mikuaš s popisom, že príde čas, keď podobné objekty budú vidieť všetci ľudia a ostanú poriadne prekvapení.  

Pozrite si video, ktoré zachytáva záhadný objekt údajne nad našim územím. 

Na autenticitu záhadného videa sme sa pýtali odborníkov. "Video sme preberali nielen my, ale aj naši českí kolegovia. Nepoznáme smer, ani svetovú stranu objektu, kde sa nachádzal, pán Mikuaš to nikde neuvádza, a to ani pri iných jeho videách. Tak môže tvrdiť čokoľvek. Bez bližších informácií sa nepohneme," uviedla Gabriela Slováková z Občianskeho združenia Slovenská asociácia výskumu paranormálnych javov s tým, že v takom prípade nemôžu s určitosťou tvrdiť, o aký objekt ide.

E.T. Mimozemšťan
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: telkac.sk)

"Za UFO sa pokladá každý objekt, čo letí vzduchom a nevieme ho identifikovať z rôznych dôvodov. Môžu to byť teda planéty, balóny, vtáky a pod. Najpravdepodobnejšie ale je, že ide o planétu, alebo hviezdu. Ale keďže nemáme dostatočné informácie, kde sa daný objekt v daný čas nachádzal, tak nevieme určiť, o ktorú planétu, či hviezdu ide. Ak by sme to vedeli, s určením by sme potom problém nemali," uzavrela Slováková.  

Viac o téme: ZáhadaSlovenskoUFO. mimozemšťania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu