Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fotograf mal zachytiť romantické zásnuby dvojice: Potom zistil, že sa stal príšerný omyl

Ani nevedia ako a majú pamiatku na svoj veľký deň
Ani nevedia ako a majú pamiatku na svoj veľký deň (Zdroj: facebook/jp photography)

HAWKSBILL CRAG - Americký fotograf sa dopustil omylu, ktorý sa už nikdy nepodarí napraviť. Istý mladík ho požiadal, aby zachytil moment, kedy v prekrásnom prostredí hôr požiada svoju milú o ruku. Umelec dorazil na miesto a odfotil ich tak, ako si to zákazník želal. No potom zistil strašnú vec.

Jacob Peters vstával o druhej ráno, len aby sa včas dostal k známemu turistickému chodníku Hawksbill Craig v pohorí Ozark National Forest v americkom štáte Arkansas. Kam sa dalo, sa vyviezol autom, no potom už musel zobrať svoju fotografickú výstroj vážiacu viac ako trinásť kíl na plecia a a viac ako hodinu šľapať peši, aby sa dostal na miesto určenia. 

Anna nosila každý deň prívesok na FOTO: Jeho osudové tajomstvo odhalila až po roku a pol

Keď za úsvitu konečne vystúpil na malebnú horu, naozaj tam už stál mladý pár, ktorý sa práve chystal prežiť tie najšťastnejšie chvíle vo svojom živote. Mladík vytiahol prsteň, kľakol si na kolená, dievčina sa otočila a začala do dojatia plakať. Objala ho, čím dala najavo, že jeho žiadosť o ruku prijala. Peters romantické zásnuby, ktoré sa odohrali pred siedmou hodinou ráno, odfotil z diaľky, aby mladých nevyrušil a čerstvo zasnúbená slečna sa o prekvapení svojho priateľa nedozvedela skôr, než mala. 

Fotograf následne poslal mladíkovi správu, v ktorej mu pogratuloval k zásnubám. No vzápätí si uvedomil, že došlo k strašnému omylu. Adresát mu totiž odpísal, že do hôr dorazili neskoro a že fotografa nikde nemohol nájsť. Jacob si hneď uvedomil, že odfotil nesprávny pár, ktorý sa zhodou okolností zasnúbil na tom istom mieste a v rovnaký čas. 

"Strávil som šesť a pol hodiny cestovaním, minul 40 dolárov na benzín a jedlo, spravil 450 fotografií len preto, aby som odfotil iných ľudí ako som mal," povedal nešťastník s tým, že chyba sa čiastočne stala aj kvôli tomu, že v horách nebol signál a tým pádom nemohol zákazníkovi zavolať, aby mu potvrdil, že sú to skutočne oni.

Pomocou sociálnych sietí sa mu aspoň podarilo vypátrať identitu dvojice, ktorú odfotografoval. Ide o Davida Leho a Jenny Pharmovú z Dallasu, ktorí dostali zábery zo svojich zásnub od Petersa zadarmo. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu